Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Eliza Faust - Sámán Király
  • Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Eliza Fausttal!
  • Szükséges Eliza Csontváza!
  • Szükséges legalább egy Nekromancia technika!


OverSoul - Drága Eliza
A használó Eliza csontvázába irányítja szellemi energiáját, így megidézve az egykori Elizát, Faust segédjét. Amennyiben a használó több Nekromancia technikával rendelkezik, képes halottakat előhívni, akik beleépülnek Eliza testébe, így növelve annak méretét. Ezzel a módszerrel Elizát hatalmas méretűre is lehet növelni.
Rang: B
Ár:
10000 Erő

Innentől mindenhez szükséges a Chō-Senjiryakketsu és az OverSoul - Drága Eliza!


OverSoul - Mephisto E
Anna edzésével és a Hao által írt Chō-Senjiryakketsu segítségével Faust képes volt egy új szintre emelni OverSoulját. Az eredmény egy rémisztő, démoni óriásnővér, amely orvosi eszközökkel és szárnyakkal van ellátva. Ereje és sebessége megemelkedik, továbbá szimpla megjelenése is rémületet kelt az ellenfelekben.
Rang: A
Ár:
27000 Erő

Innentől mindenhez szükséges az OverSoul - Mephisto E!


OverSoul - Eliza Operieren
Eliza végső OverSoulja, ereje és sebessége hatalmas szintre lép.
Rang: S
Ár:
30000 Erő


Ampoule Hagen

Eliza többszáz injekciós tűre hasonlító energiarakétát lő ki magából a technika alkalmazása során.
Feltételek: OverSoul - Eliza Operieren
Rang: S
Ár:
27000 Erő

 

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!