Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kalandozás
 
Céhek
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Főoldal
 
Sokak számára ismerősek lehetnek az egykor nagy népszerűségnek örvendő animeneveldék. A Shichibukai eme oldalak játékmenetét és hangulatát hozza vissza modern, megújult köntösben, immár sokadik éve. Oldalunk mind tapasztalt-, mind újonc nevelők számára nyújt sokszínű lehetőségekkel teli játékélményt. Az élménydús nevelést igényesen kidolgozott tartalom, számos játéklehetőség, különböző eventek, a kreatív dizájn és persze a jól összeszokott, remek közösség mind-mind csak fokozzák ~
Ha Te is szeretnél a csapatunk része lenni és jól érezni magad, ne habozz, és kérj karaktert!

 
Karaktert az alábbi módon kérhetsz:

Név: Pl.: Roronoa Zoro (ide kerül a karaktered neve)
Anime/Manga: One Piece (az Anime/Manga neve, amelyben a karakter szerepel)
Lakhely: Wano (válassz egyet a 6 lehetséges lakhely közül)
Elem: Szél (ezen kívül még: Tűz, VízFöld, Villám, ami választható)
Technikák: 2db D-szintű Technika (szigorúan csak D-szintű!)
Fegyver: 1db Fegyver 2000 Yen vagy az alatti értékben

Tulajdonságpontok: kezdésnél 2 szabadon elhelyezhető TP-t kapsz, amelyeket a karaktered valamelyik tulajdonságán kell elhelyezni (a pontozásról bővebben a Pontrendszer menüben olvashatsz)
  • Mindenki 4000 Erővel és Yennel, illetve 50 Arannyal kezd.
  • Karaktert a Fórum megfelelő topicjában kérhetsz.

Oldalunkon korlátozott darabszámú Animéből, illetve Mangából nevelhetsz karaktert. A Nevelde idén már több, mint 70 kidolgozott művel büszkélkedhet. A listát az alábbi képre kattintva érheted el:

Amennyiben ezelőtt még sosem voltál hasonló kialakítású neveldén, mindenképpen olvasd el az "OLVASD EL, HA KEZDŐ VAGY" nevet viselő kisegítő irományt a Menüben! A Szabályzat és minden más menü részletes átolvasását is ajánlom, de ezt már nem csak a kezdőknek, hanem minden nevelőnek.

Kellemes időtöltést kíván a Shichibukai szerkesztősége ~

 

Az oldal ZÁRVA van ~

FOGLALÁS:
06.15. 17:00-tól
KÉRÉS:
06.16. 17:00-tól
NEVELÉS:
06.17. 14:00-tól

 
 
 
 


A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl