Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Így kérj karaktert

Az alábbi kis szöveget abból a célból írom, hogy Mindenki számára egyértelmű és letisztult legyen a karakterkérés menete. Egy hibátlan karakterkérés mutatja meg egy újonc nevelő ígéretességét. Ezért is törekedjetek a hiba nélküli karakterkérésre! Jelezném, hogy a karakterkérés menete több helyen is elérhető, ám innen talán könnyebben tájékozódtok. Ha valami továbbra sem érthető, kérjetek bátran segítséget akár chaten, akár a fórumban!


A karaktereket a Fórum "Karakter kérés" témájában kell lekérni. Első lépésként győződj meg róla, hogy a karakter, akit nevelni szeretnél, szerepel az oldalon található valamelyik műben és még nem neveli senki. A művek listájáról a "Választható animék" menüben, vagy a Főoldalon tájékozódhattok, a "Választható Animék" címkép alatt (kattintsatok rá a lista eléréséhez). A foglalt karakterek listáját a "Foglalt Karakterek" menüben találhatjátok meg.

A karakterkérést az alábbi módon kell végrehajtanod egy új hozzászólásban:
(Ügyelj a
tagolásra is. Nem a legkényelmesebb dolog ömlesztett szövegből szerkeszteni)

Röviden ezeket az információkat kell megadni: (de lentebb kifejtem az egyes pontokat)

Név: a karaktered neve, akit nevelni akarsz
Mű: az anime/manga/manhwa amelyben a karaktered szerepel
Lakhely: a 6 lehetséges lakhely közül valamelyik
Elem: az öt alap Naruto-s elem közül egy
Technikák: 2db D-szintű
Fegyver: 1db max. 2000 Yen értékben
Tulajdonságpontok: 2 szabadon elosztható TP


Név: Roronoa Zoro

 • Itt értelemszerűen a karaktered nevét kell megadnod, akit nevelni szeretnél. Mielőtt elköteleznéd magad egy karakter mellett, mindig ellenőrizd le, hogy szerepel az oldalon található művek valamelyikében, és még nem foglalt.)

Mű: One Piece

 • Az Anime/Manga/Manhwa neve, amelyben a karaktered szerepel. Azért fontos megadni, mert egyértelművé teszi a karaktered kilétét és ezáltal elkerülhetjük az esetleges keveredést az azonos nevet viselő karakterek között (pl. nem fogjuk összekeverni a sokszázadik Rint vagy Yukit egymással).)

Lakhely: Wano

 • A fejléc alatti hat lakhely közül kell egyet megjelölnöd, ahol a karaktered ezentúl "lakni" fog. A későbbiekben a lakhely nevére kattintva érheted el karaktered. Később ingyenesen el lehet költözni, de csak hetente egyszer!

Elem: pl. Szél

 • Az öt alap elem közül választhatsz, melyek a: TűzVíz, Szél, Föld, és Villám. Ezek az elemek csak a Naruto-s elemi jutsukra vonatkoznak. Csak abból az elemből vásárolhatsz elemi jutsukat, amilyet birtokolsz!
 • Más elemi technikákra (pl. elemi mágiák) nem vonatkozik eme elemi feltétel, viszont az azonos elemű technikák erejét a saját elemtípusod növelni fogja (tehát ha Tűz elemmel rendelkezel, a tűz típusú mágiáid is erősebbek lesznek, még akkor is, ha amúgy nem feltételük)
 • A későbbiekben lehetőség nyílik új elemek szerzésére is.

Technikák: pl.

- Kawarimi no Jutsu - Helyettesítő Technika (Naruto - Egyéb jutsuk)
- Első Kapu: Kaimon - A Megnyitás kapuja (Naruto - Taijutsuk)

 • 2db D-szintű technikát választhatsz kezdésnél. A technikákat jobb oldalt, a "Technikák" felirat alatt találod meg, animékre bontva. Passzív (rang nélküli) képességek nem kérhetőekcsakis D-szintűek!
 • A kérésnél azt is meg kell adni, hogy a két technika melyik műből/művekből és azon belül is melyik kategóriából származik!
 • Természetesen nem csak a saját karaktered animéjéből vásárolhatsz, kérhetsz képességeket.

Fegyver: pl. Katana (Naruto)

 • 1db fegyvert választhatsz, de maximum 2000 Yen értékben. Ez azt jelenti, hogy 2000 Yen értékű fegyvereket még kérhetsz. Drágább fegyvereket nem kérhetsz, ráfizetési lehetőség sincs! A fegyvereket jobb oldalt, a "Fegyverek" felirat alatt találod meg, animékre bontva. Újabb menüknél több helyen a fegyvereket már a képességekkel azonos menüben találhatjátok meg.
 • A fegyver lekérésénél azt is meg kell adni, hogy melyik műből származik! "Kellék" besorolású tárgyak is kérhetőek.
 • Természetesen nem csak a saját karaktered animéjéből vásárolhatsz, kérhetsz fegyvert.

Tulajdonságpontok: pl. Erő és Sebesség

 • Mikor lekéred a karakteredet, két TP-t, azaz tulajdonságpontot helyezhetsz el valamelyik tulajdonságon. Bővebben a "Pontrendszer" menüben informálódhatsz.
 • A kezdő nevelők számára általában ez az elem szokott a legnehezebben sikerülni. Amennyiben nem vagytok biztosak benne, mire is érdemes elhelyezni a pontokat még az említett menü átolvasása után sem, keressetek fel valakit segítségért a chaten!

Egyéb információk:

 • Minden nevelő 4000 Erővel, 4000 Yennel, és 50 Arannyal kezd.
 • A karaktered adatlapját a lakhely menüjén belül egy 100x100-as méretű kis karakterképre kattintva tudod majd elérni.
 • A karakterkérésedhez mellékelhetsz képet is, amelyet a karaktered adatlapján szeretnél látni.
 • Célszerű rögtön karakterkérés után (vagy előtt) kitenni egy profilképet a karakteredről, hogy felismerhető legyen/legyél a Vendégkönyvben és a Fórumban. (az ideális ikonméret 64x64 pixel)

Ha eszerint a vázlat szerint kéred le a karakteredet, garantáltan hibátlannak kell lennie. A sikeres kérés után a szerkesztők megcsinálják a karaktered menüjét, és elkészítik annak adatlapját, amint van rá idejük.
A kérés után már kezdheted is a nevelést a
Tanoncképzés első napjának lekérésével, még akkor is, ha a karaktered esetlegesen nem készült el.


Elrettentő példák, avagy hogyan NE kérj karaktert:

 

07.04-től mindenki automatikusan B-szintre lép vizsga nélkül, akinek megvan a többi feltétele!

07.07-től hatályba lép a Felzárkóztatás és a CSRCS!

 

 
 
 
 


Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról