Shichibukai NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Szerkesztőség

Név: Matt
Poszt: 
Főszerkesztő
Karaktere: Gojou Satoru
Feladatok: vezetés, fejlesztés, kéretlen okoskodás
Elérhetőség: majinmeruem@gmail.com
Chat név: Matt/Víp
Rövid bemutatás: Az állandóan túlterhelt koffeinfüggő főszerkesztő, aki egymás után hatszor nyerte el a "Legutáltabb nevelő" címét

Név: Martino
Poszt: Szerkesztő
Karaktere: Licht
Feladatok: vk írás, minden ami One Piece, Kalandmester, amire a főszerkesztő megkér
Elérhetőség: ha nagyon keresel, úgyis megtalálsz
Chat név: Martino
Rövid bemutatás: Legopébb szerkesztő és alfahím
 
Név: Foxy
Poszt: Szerkesztő
Karaktere:
Zeus
Feladatok: fórum, besegítés
Chat név: Fxy
Rövid bemutatás: Pain

 

Név: Die
Poszt:
Szerkesztő
Karaktere: Regulus Corneas
Feladatok: fejlesztés, besegítés, lottó

Chat név: Daemon
Rövid bemutatás: A személy, akinek a neve már-már összeforrt az illúzió szóval, aki nem mellesleg az egyik társoldalunk/neveldénk főszerkesztője is egyben. Szeret zenét hallgatni, társasjátékozni, fantasy jellegű filmeket és animeket nézni.

Regulus Corneas
Név: Kanae
Poszt: Szerkesztő
Karaktere:
Chloe Aubert
Feladatok: vk
Elérhetőség: -
Chat név: Kanae
Rövid bemutatás: -
 
Név: Blackangel
Poszt: Szerkesztő
Karaktere: Yue
Feladatok: fórum, besegítés
Chat név: Blackangel
Rövid bemutatás: Anti-Social Social
 
Név: Wattson
Poszt: Szerkesztő
Karaktere: Greed
Feladatok: vk írás, Kalandmester, 
amire a főszerkesztő megkér
Chat név: Wattson
Rövid bemutatás: A legedgybb szerkesztő, aki imádja az Olasz konyhát, a Manhwákat, az angol buldogokat,  a telet, és szeret rövidnadrágban mászkálni a városban, míg be nem ütnek a mínuszok. 
 
Név: 7PageMuda
Poszt: Szerkesztő
Karaktere: 
Daemon Spade
Feladatok: vk, amire a főszerkesztő megkér
Elérhetőség: -
Chat név: 7PageMuda/Koppány
Rövid bemutatás: Másolás, egyéniségtelenség
 
Név: Near
Poszt: Szerkesztő
Karaktere: 
Caster (Gilgamesh)
Feladatok: fórum, besegítés stb.
Chat név: Near
Rövid bemutatás: Supervisor

 

 

Érvénybe lépett a Felzárkóztatás és a CSRCS!

>>Kiskarakterek<<

Az oldal böngészése számítógépről, vagy telefonról, egyszerűsített nézetben ajánlott.

 
 
 
 


Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."