Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Társoldalak

Társoldalaink:


Yoru-Subs fordítócsapat

Magyarország legigényesebb fordítóoldala. A legjobb animékkel, letisztult weboldallal, egy remek stábbal és egy istenkirály vezetővel vár mindenkit a Yoru-Subs fordítócsapata!
https://yorusubs.hu/


KHR-Illusionists Anime Nevelde
A szerkesztőség egyik oszlopos tagjának, régi barátunknak neveldéje, ahol főleg olyan művekből nevelhetsz karaktert, amikben a képességek használata valamilyen tárgyhoz/fegyverhez kapcsolódik. Az oldal rengeteg innovatív ötlettel és egyéb agymenésekkel (pl. nevelési lehetőség a Gyűrűk Urából) várja az érdeklődőket.
/khr-illusionists.gportal.hu/Anime Universe
Mindenki kedvenc animéinek adatbázisa, letisztult, átlátható dizájnnal és a részek könnyű elérésének biztosításával.
/animeuniverse.hu/

 


Dragon Ball Z/Super/GT Nevelde
Egy rendkívüli Dragon Ball nevelde, amely kidolgozott, sokszínű tartalommal és rengeteg lehetőséggel teszi élvezetessé a nevelést és a Dragon Ball világában való elmerülést. Látogasd meg, és neveld kedvenc karaktered, akivel törj az univerzum legerősebb harcosának címére!
/dbzgtnevelde.gportal.hu/


Terian - Fantasy szerepjáték!

A nagymúltú, élvezetes szerepjátékot biztosító oldal tárt karokkal várja leendő játékosait!
/terian.hu/


Testvéroldalaink:

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!