Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Katekyo Hitman Reborn!
  • Minden nem Katekyo Hitman Reborn-os karakter választhat magának egyetlen egy lángot az alapok közül, és vásárolhatja annak képességeit.
  • Az Ég-típusú technikákat csak azok vehetik, akik használták a műben is! Illetve azok, akik "főszereplő" vagy "vezérkarakter" jellegük miatt jogosultak rá. 
  • A különleges lángok megszerezhetőek kalandokon/dungeonokon, belőlük bármennyit birtokolhat egy nevelő.
  • A műben szereplő karakterek a saját lángtípusukkal(lángtípusaikkal) kezdenek! A több lánggal rendelkező vagy egyéb különleges tulajdonsággal bíró karakterek listája és ennek leírása:
  • Verde bármilyen elemű dobozfegyvert megvehet (ami nem egyedi), de láng képességekből csak a villám lángot használhatja.
  • Az Ég lánggal rendelkezők is megvehetnek bármilyen más típusú dobozfegyvert (ami nem egyedi), de aktiválásukhoz szükséges a Harmónia képesség!
  • Lal Mirch rendelkezik az Eső, Felhő és a Köd Lángjával is.
  • Gokudera Hayato rendelkezik a Vihar, Eső, Nap, Villám, és a Felhő Lángjával is.
  • Hibari Kyoya rendelkezik a Felhő és a Köd Lángjával is.
  • Daemon Spade rendelkezik a Köd Lángjával és a Különleges elemekkel (kivéve a Föld és a Hó) is.
Elemek (Lángok):
 

Különleges elemek:
 
 
Egyéb képességek:
 
 
Egyedi képességek:
 

 
 

07.04-től mindenki automatikusan B-szintre lép vizsga nélkül, akinek megvan a többi feltétele!

07.07-től hatályba lép a Felzárkóztatás és a CSRCS!

 

 
 
 
 


Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról