Anime/Manga NEVELDE!

MEGKEZDŐDÖTT A VEZETŐ VÁLASZTÁS A FRAKCIÓ FÓRUMBAN!
SZAVAZZATOK A JELÖLTEKRE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Áttekintés

Ebben a menüpontban magáról a nevelés menetéről és pár alap dologról írnék.
Nos, mielőtt belekezdenék a mondandómba, szeretném (ismét) mindenki figyelmét felhívni a Szabályzat és a többi menü részletes áttanulmányozására.

Áttekintés
A Shichibukai egy fórum-alapú nevelde. Ez annyit tesz, hogy nem automatikusan működik és nem egy MMORPG-hez hasonlóan vezeted a karaktered. A ve
ndégkönyvbe és a fórumba feltűntetett kérésekkel fejezheted ki szándékodat és igazíthatod karaktered útját. A szerkesztők írják be a kéréseket, írják vagy bírálják meg a harcokat, randikat, kalandokat, egyebeket. Minden a karakterlapodon lesz feltűntetve, az adatoktól kezdve a képességekig, minden.

Az oldalon minden tartalom egyedi és rengeteg munka van bennük, ebből következik, hogy nem vesszük szívesen, ha valaki eltulajdonítja őket, legyen az konkrét tartalommásolás, vagy plágium (ötletlopás). Az ilyen esetekben komoly fellépés következhet be a részünkről.

Fejlődés
A nevelést mindenki Tanonc rangon kezdi. Ezután jönnek sorban a magasabb szintek, D-től egészen S-ig. A cél, hogy elérd a végső, S szintet, vagy még azon is túl tegyél. Minden új rang egy előrelépést jelent. Minél nagyobb a rangod, annál több lehetőség nyílik meg számodra az oldalon. Az egyes rangok eléréséhez szükséges követelményekről a Rangok menüben értesülhettek bővebben.

Karaktered előrelépéséhez elengedhetetlenek a képességek, a tulajdonság- és küzdelempontok és persze a harcok. Különböző kiegészítő lehetőségek is vannak, amelyek elősegítik a fejlődést, különböző értékek megszerzését. Ezekről bővebben a Nevelde címszó alatt informálódhattok.

Karakterek
Szerintem már egyértelművé vált, hogy csak olyan Animéből/Mangából kérhetsz le karaktert, amelyik megtalálható az oldalon (a főoldalon van egy lista). Kritérium még az is, hogy ne olyan karaktert kérjen le valaki, akit már más játékos nevel (Foglalt Karakterek menü). A karaktered igyekezz az egyedi képességei szerint fejleszteni, mind technikailag, mind pontozásilag.

A karakterváltás is lehetséges, azonban ennek meg vannak a maga feltételei. Amíg a karaktered nem rendelkezik egyedi technikákkal, addig korlátlanul változtathatsz karaktert, azonban két váltás (vagy első karakterkérés) között el kell telnie két hétnek. Miután a karaktered már szert tett egyedi képességekre, csak KÉTSZER válthatod le a nevelés során, úgy, hogy a rangod is megmaradjon. Elsőre engedélyezzük az elem, pont és egy bizonyos határon belül a képességrendezést, azonban másodikra már nem. Mindenki jól gondolja meg a váltást. Az egyedi technikákat és fegyvereket töröljük, pénzvisszatérítés csak megvásárolt extra hatalmak után kérelmezhető. A harcok és randik is megmaradnak, a neveket esetlegesen átírjuk. S-szinten már nem váltható karakter! 

Lakhelyek
Hat lakhely közül választhatsz. Mindegyik lakhely más és más adottsággal rendelkezik, amelyek csak később fognak szerepet játszani. Nagy hangsúly van viszont azon, hogy kikkel vagy egy helyen. Ők az első számú szövetségeseid. Egy lakhelyen maximum 10-en élhetnek. Szükség esetén ez a maximum érték növekedhet.

Költözni D-szinttől költözhetsz, ingyenesen, de egy héten csak egyszer.

Elemek
Az oldalon öt elem közül választhatsz egyet, kezdő szinten. A későbbiekben csak szintlépésekkel (C és A) szerezhetsz új elemeket magadnak. Egy személynek csak három eleme lehet. Ezalól kivételt képeznek a Rinnegant birtokló személyek, akik minden szintlépéskor kérhetnek egy újat. Az elemek csak a Naruto-s elemi Jutsuknál játszanak szerepet. Az egyedi elemeket (például jég, homok, stb.) csak azok birtokolhatják, akik a műben is rendelkeztek velük. Ezeket az elemeket használóik már tanonc rangon megkapják.

Technikák
Már az elején (újra) leszögezném, hogy az oldalon minden technika egyedileg van kidolgozva. Ebből adódóan átkozottul nem díjazzuk, ha valaki csak úgy elviszi vagy átmásolja őket. Azzal sem vagy előbbre, ha azt mondod: "átírod vagy átírtad" őket. A technikák képeit és neveik fordításait is tilos lemásolni a leírás és az egész tartalom mellett. Természetesen el lehet őket kérni, bár ha nem ismerünk és nem ápolsz jó viszonyt a szerkesztőséggel, akkor ne számíts sok sikerre.

Az oldalon kétféle technikát különböztetünk meg. A mindenki által megvehetőket és az egyediket. Az egyedi technikákat, képességeket értelemszerűen csak azok vehetik meg, akiknek joguk van hozzá.
Egy külön kategóriát képeznek a passzív képességek, amelyekhez nincs szintfeltétel, különböző adottságok (a karakterre vonatkozóan) és okok miatt. Ezeket bármilyen szinten meg lehet venni.

Az árazás a technikák ereje, bonyolultsága, pusztító ereje, különleges hatása, vagy hatóköre szerint történt. A harcok terén sem mindig a legnagyobb árral rendelkező technika a nyerő.

A technikákért Erőben kell fizetni.

Fegyverek
A fegyverekre is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a technikákra. Vannak egyedi- és nem egyedi fegyverek, amelyeket Yenből lehet megvenni. Külön kategóriát képezhetnek a kellékek, amelyek nem feltétlen minősülnek fegyvereknek, hanem inkább kiegészítő tárgyaknak, szereknek. Ezekért szintén Yenben kell fizetni. Nem minden fegyverből van korlátlan mennyiség, és ugyanúgy vannak egyedi és nem egyedi példányok.

Egyéb
Az oldalon számos extra lehetőséggel találkozhatsz, amelyek nevelői aktivitást igényelnek. Ezek közé sorolhatóak az eventek, a chaten megrendezett rendezvények és az egyéb lehetőségek. Csak ajánlani tudom, hogy mindenki vegyen részt az efféle "rendezvényeken".

 

Megkezdődött a nevelés!

Kezdési ajándék: 1 D- és 1 C-szintű technika

 
 
 
 


The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER