Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Áttekintés

Ebben a menüpontban magáról a nevelés menetéről, lehetőségeiről, és pár alapfogalomról olvashattok.

Áttekintés
Oldalunk egy nagymúltú fórum-alapú nevelde, ami annyit tesz, hogy Neked kell kérések útján alakítanod a karaktered útját és nem a WASD billentyűkombinációkkal kaszabolod le a többieket. A kéréseket főszabály szerint a Vendégkönyvben vagy a Fórumban kell feltüntetni. Minden menüben részletesen le van írva, hogy mit hol kell kérni. A kéréseket a szerkesztők fogják beírni, amint lesz rá idejük. A lekért dolgok, képességek, fegyverek, stb. a karakterlapodon lesznek feltüntetve, amelyet annak a lakhelynek a táblájára kattintva érhetsz el, ahová lekérted. A nevelés menete során különböző feltételek teljesítésével fogsz haladni és rangot lépni. A fejlődés menetéről a "Rangok" menüben tájékozódhatsz. A nevelést minden esetben a kétnapos "Tanoncképzés" teljesítésével kell kezdeni! Onnantól technikák megvásárlása, kalandok sikeres teljesítése és különböző egyéb akadályok leküzdése fogják biztosítani a haladásodat.

Karakterek
A neveldén 100 műből és az azokhoz tartozó egyéb kiadásokból (pl. mozifilm, OVA) kérhetsz karaktereket. A listát a "Választható Animék" menüben érheted el.
Karaktert kérni egy megadott séma alapján lehet, amely az "Így kérj karaktert" menüben van részletesen leírva. A szabályos lekérés után a szerkesztők megcsinálják a karakterlapodat, amit a fejléckép alatti lakhelyek tábláira kattintva érhetsz majd el. Fontos, hogy csak olyan karakter kérhető le, amelyet más még nem nevel! Főszabály szerint azok a karakterek sem kérhetőek le, akik valami féle "megfoghatatlan entitások", istenszerű koncepciók, vagy a szó szoros értelmében vett szörnyek. Mindenkinek csak egy karaktere lehet! Több karakter nevelését büntetjük. A karakterváltás lehetőségét fenntartjuk, a "Karakterváltás" című menüben leírtak alapján lehet élni vele a nevelés alatt legfeljebb két alkalommal.

Lakhelyek
Karakterkéréskor meg kell adni a hat lehetséges lakhely (Aincrad, Wano, Tokyo, Soul Society, Fiore, Nazarick) közül egyet, ahova a karaktered "költözni" fog. A lakhelyed olyan szempontból lényeges, hogy csak a veled egy helyen élőkkel tudsz majd közös céhet alapítani. Lakhelyet heti egyszer lehet váltani, ingyenesen.
A lakóhelyek menüiben leírt háttértörténetek és egymással való viszonyok leginkább eventek alkalmával játszhatnak szerepet.

Elemek
Az oldalon megtalálható öt alap elem (Tűz, Víz, Szél, Föld, Villám) a Naruto-s elemi jutsukra vonatkozik kizárólag, egyéb elemi mágiákra vagy más elemi kategóriás képességekre nem! A későbbiekben ranglépésekkel vagy kalandok által szerezhetsz új elemeket (akár különlegeseket az öt alapon kívül).

Technikák
Az oldalon megtalálható animékből és mangákból számos technika, képesség lett kidolgozva, melyeket a lekért karaktereiteknek vásárolhattok vagy szerezhettek meg egyéb módokon. Fontos, hogy a karaktered nem csak a saját animéjéből vásárolhat képességeket, hanem bármelyikből! Az egyedi képességeket viszont csak az veheti meg (vagy edzheti ki), aki jogosult rá. Az egyedi képességek esetében mindig fel van tüntetve, hogy melyik karakter veheti meg. A technikákat meglepő módon a "Technikák" menü alatt érheted el az animék címeire kattintva.
Technikákat nem csak vásárolni, hanem edzeni vagy dojózni is lehet pihenőnapok fejében. A pihenőnapok az "Étterem" menüben leírtak alapján válthatóak ki. Pihenőn nem lehet vásárolni, harcolni és kalandozni. Edzéssel a szintednek megfelelő képességeket, míg dojóval eggyel nagyobb rangú technikákat tanulhatsz meg.
Minden karakter csak a rangjának megfelelő képességeket vásárolhatja (D-szinten csak D-szintű képességeket, de C-szinten például már C-szintű képességeket is a D-szintűek mellett)! A Szabályzatban van megadva, hogy az adott rangon hány képesség vásárolható naponta. A technikák általában "Erőbe" kerülnek.
Léteznek a passzív (rang nélküli) képességek is, amelyeket bármelyik szinten megvásárolhatnak az adott karakterek, ám nem lehet őket kiedzeni sem edzéssel, sem dojóval! Az ilyen képességek általában az adott karakter faji adottságaiból vagy egyéb tulajdonságaiból erednek.
Az "Alap" jelzéssel ellátott képességeket a jogosultak alapból megkapják a karakterkérés után.

Fegyverek
A fegyvereket a "Fegyverek" menü alatt érheted el az adott művek címeire kattintva. A fegyvereket legtöbbször "Yenből" lehet megvásárolni, ám speciálisabb darabokra "Aranyat" is  kell költeni. Léteznek mindenki által megvehető fegyverek és egyedi fegyverek is. Utóbbiakat csak az vásárolhatja meg, akinek a neve fel van tüntetve az adott fegyvernél!
A fegyverek között elkülönítjük a kimondottan fegyvernek számító eszközöket, a kellékeket és a kincseket. A kellékek általában csak kisebb kiegészítők, melyek nem alkalmasak mások megsebzésére, míg a kincsek olyan különleges tárgyak, amelyeket főként kalandok alkalmával lehet megszerezni.
A különböző fegyverek vagy kincsek eladására és megvásárlására szolgálhat a "Piac" lehetőség, ahol Yenért árulhatod portékáidat, vagy veheted meg másokét.

Pontrendszer
Oldalunkon kettős-természetű pontrendszer működik: léteznek Tulajdonságpontok (TP-k) és Küzdelempontok (KP-k). A TP-k bizonyos passzív tulajdonságokat, míg a KP-k különböző harcmodorokat tudnak növelni. Bővebben a "Pontrendszer" menüben tájékozódhatsz. Pontokat harcokkal, kalandokkal, dungeonfosztásokkal, vagy egyéb lehetőségekkel tudsz szerezni. Újraosztani hetente egyszer lehet őket 30 Aranyért. A pontok rendkívül lényeges szerepet játszanak a karaktered építése során, így nem árt különös figyelmet szentelni megfelelő elosztásukra.


EXP rendszer
Az EXP (avagy Tapasztalatpont) rendszer egy újítás a neveldén. A ranglépések (feltétel pár rang eléréséhez) terén, illetve a specializálódásnál (feltétele a különböző képességeknek) játszik szerepet. EXP a napi küldetésekkel, szentmise eventtel, sikeres kalandokkal és harcokkal szerezhető. A rangoknál igyekeztünk olyan EXP-szinteket megadni, melyek elérése nem okoz aránytalanul nagy kihívást a nevelők számára, hogy senki fejlődését se gátoljuk túlságosan.

Fizetőeszközök
A nevelde elsődleges fizetőeszközei az Erő és a Yen. Az Erőből képességek, míg a Yenből tárgyak, fegyverek vásárolhatóak. Utóbbi a pihenőnapok kiváltására is szolgál. A Yen a számos hasznos lehetőséget tartogató Bank pénzneme is.
Másodlagos fizetőeszközünk az Arany, melyet csak különböző alkalmakkor, főleg eventeken és kalandok során lehet megszerezni. Különleges dolgokra, kincsekre, vagy lényekre lehet költeni őket, de technikát is Arany befizetésével alkothatsz az Akadémián.


Céhek
Oldalunkon a nevelők céhekbe csoportosulhatnak, melyeknek több variánsa, jellege is létezik. Hatalmas előnyökkel jár egy céhbe való belépés, vagy egy céh alapítása, ezért mindenkit bátorítunk arra, hogy mihamarabb találjon magának egyet. Tagokat, vagy céhet akár a Fórumban, akár Chaten is lehet toborozni. Számtalan jutalékkal és a nevelést színesítő lehetőséggel kecsegtet a céhtagság. Támogatjuk, hogy a céhek alkossanak viszonylag szoros közösségeket is, a tagok ismerjék meg egymást, szervezzenek saját kis elfoglaltságokat, játékokat, hogy még inkább élvezetessé tegyék a nevelést, vagy szimplán az egymással eltöltött időt. Utóbbi célból saját céhszerver létrehozása is ajánlott (mondjuk Discordon) - ehhez szívesen nyújtunk segítséget.


Interaktivitás
Pár játékrészhez szükséges a Chaten való aktív jelenlét. Ilyenek a Dungeonok és főszabály szerint a randevúk is, amelyek mind Discordon, valós időben, interaktív jelleggel zajlanak. Ezeknél sokszor egy játékvezető személy (pl. kalandmester, lovemaster) is jelen van, hogy segítse, vezesse a tevékenység menetét. Már csak ebből az okból is megéri aktívnak lenni a Chaten, beszélgetni a többi nevelővel és szerkesztővel, és részt venni a társalgásokban.

 

07.04-től mindenki automatikusan B-szintre lép vizsga nélkül, akinek megvan a többi feltétele!

07.07-től hatályba lép a Felzárkóztatás és a CSRCS!

 

 
 
 
 


Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról