Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Fate

  • Minden Szolgának (karakter kérés/karakterváltás után egy héten belül) találnia kell magának egy Mestert, akivel szerződést köthet! (ezalól kivételt képez Gilgamesh, Mash, Merlin, az Alter-típusú és a Ruler-osztályú szolgák)
  • A Szolga egy héten maximum 2000 Erő összegű "feltöltést" kérhet Mesterétől, amely utóbbi erőösszegéből lesz átírva. Ez a feltöltés nem kötelező.
  • Egy Mester csak egyetlen Szolgával szerződhet! (ezalól kivételt képez Kotomine Shirou, Matou Sakura és Fujimaru Ritsuka)
  • A Mester három parancsmágiát (Reijut) kap, amelyekkel Eventeken és egyéb rendezvényeken feltétlen engedelmességre kényszerítheti szolgáját valamilyen utasítás erejéig!

Mágiák:
>>Alkímia<<
>>Anyagtranszmutáció<<
>>Energia-átvitel<<
>>Időmanipuláció<<
>>Rúnák<<
>>Nekromancia<<
>>Kaballah<<
>>Egyházi szentségek<<
>>Átkok<<
>>Vegyes mágiák<<

Fate/Zero:
>>Saber/Arthuria Pendragon<<
>>Archer/Gilgamesh<<
>>Lancer/Diarmuid Ua Duibhne<<
>>Rider/Iskandar<<
>>Assassin/Hassan<<
>>Caster/Gilles de Rais<<
>>Berserker/Lancelot<<


Fate/Stay Night:
>>Saber Alter/Arthuria Pendragon<<
>>Archer/EMIYA<<
>>Lancer/Cú Chulainn<<
>>Rider/Medusa<<
>>True Assassin/Hassan<<
>>Assassin/Sasaki Kojirou<<
>>Caster/Medea<<
>>Berserker/Heracles<<


Fate/Apocrypha:
>>Saber of Red/Mordred<<
>>Archer of Red/Atalanta<<
>>Lancer of Red/Karna<<
>>Rider of Red/Achilles<<
>>Assassin of Red/Semiramis<<
>>Caster of Red/William Shakespeare<<
>>Berserker of Red/Spartacus<<
>>Ruler/Amakusa Shirou Tokisada<<

>>Saber of Black/Siegfried<<

>>Archer of Black/Chiron<<
>>Lancer of Black/Vlad III<<
>>Rider of Black/Astolfo<<
>>Assassin of Black/Jack the Ripper<<
>>Caster of Black/Avicebron<<
>>Berserker of Black/Frankenstein<<
>>Ruler/Jeanne d'Arc<<

Fate/Grand Order:
>>Caster/Gilgamesh<<
>>Lancer/Enkidu<<
>>Archer/Ishtar<<
>>Lancer/Ereshkigal<<
>>Rider/Ozymandias<<
>>Grand Caster/Merlin<<
>>Grand Assassin/King Hassan<<
>>Shielder/Mash Kyrielight<<
>>Avenger/Jeanne Alter<<

Egyéb:
>>Red Saber/Nero<<
>>Caster/Tamamo no Mae<<
>>Saber/Richard Lionheart<<
>>Archer/Alcides<<
>>Saber Prototype/Arthur Pendragon<<

 

07.04-től mindenki automatikusan B-szintre lép vizsga nélkül, akinek megvan a többi feltétele!

07.07-től hatályba lép a Felzárkóztatás és a CSRCS!

 

 
 
 
 


Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról