Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Tournament of Power

TOURNAMENT OF POWER

Típus: Tournament
Event megrendezésének ideje: 08.08-i hétvége
Taktikák beküldésének határideje: 08.07. - délelőtt 11:00
Leírás: 
Az Erő Nagy Tornája (Tournament of Power) a Dragon Ball Super c. sorozatból lehet ismeretes számotokra. Ez a rendezvény lényegében meg fog egyezni az animében látott küzdelemmel.
A Shichibukai világában ezt a rendezvényt az Egyháznak van joga megszervezni, akik végül az első céhháború végére is pontot tettek a megjelenésükkel. Az Üresség Dimenziójában lesz lebonyolítva, egy rendkívül ellenálló fémből készült arénában (a főképen látható), melynek közepén egy igen magas oszlop áll. Még a sötét céhek is meg vannak hívva rá, ilyenkor nincs ellenségeskedés, csak amolyan olimpiai sportszelleműség! Maga az Egyház is részt fog venni rajta a 12 Apostolából összeválogatott, 8 fős csapatával.

A viadal szabályai:

  • Csak céhszövetségek jelentkezhetnek rá! (illetve az Egyház egy NPC csapattal)
  • A csapatoknak 8 főből kell állniuk. A relatíve "gyengébb" szövetségek egy-egy NPC tagot is kapnak majd, aki ugyanúgy bele fog számítani a nyolcas létszámba.
  • Minden szövetségnek választania kell egy közös csapatnevet.
  • Közös taktikát kell kieszelnie a szövetségeknek, melyet 08.07. - 11:00-ig kell publikálniuk a megfelelő fórumtémába. A taktika mellett a szövetség nevét és a 8 tagot is meg kell majd nevezni!
  • Amennyiben valaki kirepül a pályáról, bele az ürességbe, magából a versenyből is kiesik. Épp ezért nem is feltétlenül az ellenfelek legyőzése a cél, inkább a lelökése.
  • Az a csapat győz, amelyiknek az utolsó harcosa marad talpon, avagy az arénában.
  • A bármilyen energián alapuló repülés, lebegés, varázsfelhő tilos, és nem működik! Szárnyakkal és más természetes módszerekkel lehet repülni azonban.
  • Mechák, (nem idézhető) társak, szolgák, és más segítők nem vehetők igénybe!
  • Az S-szintű képességek a tournament sztorijának menetével arányos mértékben és módon lesznek alkalmazva a sokszor nehéz megvalósításuk és bonyolult hatásaik miatt.
  • A kiskarakterek semmilyen formában nem vehetnek részt az eventen!
 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!