Shichibukai NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Highly Heavens vs Mercenary Brotherhood

Highly Heavens vs Mercenary Brotherhood
és sokan mások

Az előkészületek (zenei aláfestés)

Mint az egyetlen valamirevaló sötét céhnek, a Highly Heavens-nek viszketett a tenyere egy rajtaütés, és egy háború kirobbantása miatt. Az utolsó csepp a pohárban, mely rávette őket a hadba vonulásra, nem más volt, mint hogy vezetőjüket, White-ot egy igen szégyenteljes címmel illették, méghozzá a „Cringelord” tisztségével. White dühe gejzírként tört ki a szavazás eredménye hallatán. Haragját egyből a Mercenary Brotherhood céhe ellen vezérelte, melynek mestere (Garou) White, és mások véleménye szerint sokkal inkább megérdemelte volna ezt a tisztséget. A céh és szövetségesei Tokyoból repülő hadihajókat béreltek alvilági kapcsolataikon keresztül, melyekkel célba vették a Mercenary Brotherhood bázisát.
Garou-ék céhe nemrégiben foglalt el magának egy szigetet, hogy léghajójuk mellett egy állandó céhbázisra is szert tegyenek. A választásuk Kréta-szigetére esett, ahol már egy jó ideje megkezdték a hely kicsinosítását. A „szigetavató” bulit szövetséges céheikkel és barátaikkal közösen szervezték meg. Ezt a rendezvényt kívánta szétzúzni White és csapata. A szigeten lévők hallottak a támadás híréről, ezért felkészülten várták a leszámolást.
Mindeközben az ellenfelek egy része a hadizsákmány reményében már belopózott a szigetre. A Fight Club tagjai és állatkái már külön alagutat is elkezdek kiásni maguknak, ahol a zsákmányt raktározhatták és szállíthatták. A szigettől kicsit távolabb pedig egy repülő hajó, valamint gályacsigák kötöttek ki, melyek a Stray Dogs céhkülönítményhez tartoztak.
Természetesen a Mercenary szövetségesei is jelen voltak. A Black Caps, a Date Army és a kpop bandára hajazó CAT már mind a szigeten voltak, mivel meghívták őket a szigetnyitó bulira is.
A felsoroltak mellett a napokban megérkezett a Round Coffee Table és a Sanctuary Fiai nevet viselő céh is, ám ezek lényegében csak békés indokokkal. Nem kívántak harcolni, csak strandolni és jól érezni magukat eme mediterrán szigeten. Annak ellenére, hogy az ellenkező oldalakhoz húzott a szívük, szövetségesek és barátok voltak, így együtt cuccoltak le a tengerpartra már kora reggel. A kissé hűvös idő ellenére már mind strandra kész öltözékben jelentek meg. Komamura és Shirou összekaptak valami random csonton, amit a homokból ástak ki és morogtak egymásra, mint két kutya. Shirou csak akkor higgadt le és fordult a hátára, amikor Emilia megvakargatta és megsimogatta a hasát, illetve „jófiúnak” nevezte. Shirou teljesen ellágyult tőle, míg Komamura győztesen szórakozott a csontjával. Saber féltékenyen nézett felesége miatt, ahogy más pasikat tapogat, miközben ő a cuccokat pakolta elő a többi céhtársukkal. Eközben megjelent Regulus is egy kisebb csapattal. Vele volt Ley, újdonsült tanítványa, aki épp egy finom, zamatos, ínycsiklandó, nyálcsorgató bundáskenyeret rágott, miközben creepy monológokkal ijesztgette Igniát, akitől el akarta venni a kebabot. Regulusnak hasonlóan be nem állt a lepénylesője. Arról hadovált és panaszkodott, hogy kiküldték a random partra őrjáratozni a kissé hűvös reggeli órákban a társaival (Toga Himiko, Fehérszakáll, Reigen, Aladdin, stb.), és még a reggeli imáját se tudta rendesen befejezni. Saberék arra vágytak, bár valami dolga akadna ennek a fura társulatnak, ami miatt odébbállnának. Ez a „dolog” nemsokára be is következett.

A támadás (zenei aláfestés)

White-ék rajtaütése a hajnali órákban történt meg, már-már napfelkelte idején. A fellegekből hirtelen 6 modern, lebegő, vitorlás csatahajó tűnt fel, mind más-más irányból. Érkezésüket senki se tudta pontosan megjósolni, mivel a legfejlettebb álcázó berendezésekkel voltak ellátva Tokyo futurisztikus technológiájának köszönhetően. A radarokat is megzavarták, így még a rádióhullámok jelei se mérték be őket. Egyedül Diablo érzékelték a támadást a teigujának (Spectator) hála, ám ezen a felismerés már túl későn következett be.
Ugyan nem volt előre egyeztetve, ám a hajók mégis tüzet nyitottak sugárágyúikkal. White eredetileg csak szállításra kívánta használni ezeket a hadigépezeteket, ám a zsoldosok kapitánya úgy döntött, nem hagyja túl sokat okoskodni (pedig White ahhoz elég jól értett mindig is), és rábeszéli inkább egy pusztító ágyútűzre. A sugárágyúk kékes energianyalábokban törtek ki, romba döntve ezzel mind a sziget nagy részét, mind a céh léghajóját. Kréta lángokban állt, a léghajó zuhanni kezdett. Saber Alter, Lumiere és a céh többi tagja is megpróbált dacolni a sugarakkal, ám ezek a próbálkozások mind esélytelennek bizonyultak. Ezen a bizonyos ponton tűnt úgy, hogy a háború el is dőlt. A léghajó lángokban állt és zuhanni kezdett, rajta a szövetség legerősebb tagjaival. Shalltear, Lumiere, és más repülni képes személyek próbálták menteni a menthetőt. Guy Crimson volt az, aki az utolsó pillanatban megállította a léghajó zuhanását gravitációs gyümölcsének segítségével, ezáltal az nem tarolta le a sziget szívében található, vadi új céhépületet. A kigyulladt léghajó pár kilométerrel odébb landolt ezért, majd nagyot robbant. A hajón tartózkodók a repülésnek és Guy gravitáció-befolyásolásának hála nem sérültek meg, csak égési sebesüléseik keletkeztek. Mind biztonságban földet értek és elkezdték menteni a menthetőt, miközben White elégedetten vigyorgott le rájuk a fő hajóból, végső soron örülve neki, hogy hagyta a kapitánynak elsütni az ágyúkat. A Highly Heavens tagjai eközben a megbeszéltek szerint mind leszálltak a hajókról és kisebb csoportokban, avagy egyedül kezdték meg támadásukat a lángokban álló, romba dőlt térségben. Velük tartott több zsoldos alakulat is, akiket a hajókkal együtt „béreltek”, illetve a Hyuuga klán harcosai is.
A sugárnyalábok a szigeten, és annak légterében elhelyezett mágikus csapdák nagy részét is aktiválták és szétzúzták, melyeket Zora Ideale helyezett le varázslatai segítségével. Ezek csak továbbnövelték a pusztítás mértékét, emellett az egyik védelmi vonalukat is megszüntették. Kréta romokban hevert. Az épségben maradt céhépületen belül Katakura és csapata, akik a taktikáért és a kommunikációért voltak felelősek nagyrészt, elszörnyedtek a rajtaütés következményein. Katakura szent ereklyéjének segítségével azt is kiszúrta, hogy a szigetet közben a Stray Dogs tagjai is megszállják egy teljesen másik égtájról. A föld alatt tevékenykedő Fight Clubot azonban még nem szúrták ki. Mob felelt a kommunikációért, miközben ugyanebben az irodában Nezuko durmolt dobozkájában, fel se fogva semmit a káoszból. Katakura riasztotta szövetségesét, Jeanne Altert, aki a kölcsönkapott wyvernje hátán a levegőbe ereszkedett, hogy felvegye a versenyt a csatahajókkal szemben. A wyvernt Garou szolgája, Rider (Boudica) is követte harci mechájába, Tristanba pattanva.
Az alagút ásó Fight Club tagjaira csak Zora lett figyelmes, akinek pár csapdáját aktiválták a munkálatok közben. Velzadóval és Acnologiával, a két sárkánnyal indult meg a területre, ahol csapdái jeleztek. Eredetileg Zebra is velük tartott volna, ám ő önfejűen elrohant, miután leordibálta céhtársait, amiért dögunalmas testőrködésre akarták szánni a „beképzelt” csapdamesterük oldalán, akit nem volt hajlandó elismerni a csapat eszeként. Az említett alagutat Zenitsu számos klónja ásta ki, illetve pár állat, társ, akik a céh tulajdonában álltak. A Fight Club tagjai a közelben állomásoztak (ki lesben, ki nem), fő céljuk pedig a zsákmányszerzés volt, nem a csatározás. Az ásás és bányászkodás miatt Zora számos csapdáját aktiválták, így a föld és kőzettörmelék végső soron teljesen betemette alagútjukat, sok Zenitsu klónt is a túlvilágra segítve ezzel. A járat innentől használhatatlanná vált.
Amikor a sugarak lecsaptak, a sziget strandrésze is teljesen fel lett dúlva. Ugyan a támadás nem érte el teljesen, de az abból következő lökéshullám letarolta azt, és még egy kisebb tsunamit is keltett. A Round Coffee Table és Sanctuary Fiainak eddigi előkészületei mind hiába voltak egy szórakoztató nyaralás eltöltésére. A kaja telement homokkal, a nyugágyak, ernyők és más pihenőalkalmatosságok mind tropára mentek, és még Regulus se fejezte be a panaszáradatát (holott az ő szája is megtelt már homokkal). Regulus és csapata ekkor riasztást kaptak Kojuroutól, aki a maszkjain keresztül észlelte a szigetre történő behatolást a Stray Dogs céh részéről. A kis csapat ezért otthagyta az igen csak dühös strandolni vágyókat, és rögtön abba az irányba kezdett el haladni, ahonnan a jelzést kapták. Így zajlott hát a háború nyitánya.

A Stray Dogs miután kiértek a partra és kipakoltak nem is gondolkodtak sokat, rögtön elkezdtek gondolkodni a tervükön. Mivel kommunikációjuk nem volt, így erre vezetőjük Jin-Woo azt találta ki, hogy ő bemegy a városba telefonokat lopkodni, az óriási káosz miatt úgy sem fogja senki észrevenni ha eltűnik egy kettő. Azonban nem akarta védtelenül hagyni a csapattársait így minden árnyékba helyezett egy-egy katonát. Így ha nagy gáz lenne bármikor ott tud teremni árnycserével. Michikatsu.. aki a gályacsiga egy szobájában kellett maradjon a napfény miatt már kezdett türelmetlenkedni. Alaptervük a lootszerzés, szóval a harcokat próbálták minimálisra fogni, csak ha nagyon muszáj főleg mivel Michikatsu csak este tudta megmutatni a foga fehérjét, addig nem volt képes harcolni. Erre Deni kötszereit találták megoldásnak, hogy addig is bemumifikálták a démont így nem érte napfény. Grimm, Bamm, Seiya együtt indultak el lootlni miután Jin-Woo visszaért a telefonokkal. Jin-Woo, Zeref és Meliodas pedig úgy döntött, hogy ha egy csatára lesznek figyelmesek akkor közellopoznak az árnyékokban és megvárják a végét, hátha összetud szedni magának a főnök egy két erősebb árnykatonát. Figyelmesek is lettek útjuk során egy óriási hangzavarra, ami felé meg is indultak nyomban.

Eközben a hajó flottánál:
A Whiték által bérelt hajókon elég nyugodt volt a légkör annak ellenére, hogy alattuk minden romokban hevet. Voltak, akik chilleltek a kabinjukban, néhányan pókeren próbáltak még több pénzt szerezni ebből a melóból a társaik megkopasztása által és néhányan csak arról beszélgettek, hogy milyen nagyot akasztottak ezzel az „könnyű” küldetéssel. Az egyik matróz mikor kiment a fedélzetre (mivel rengeteget bukott pókeren) ki adni a dühét valami érdekesre lett figyelmes az égen. Egy hatalmas fekete paca repkedett felettük és gondolkozott, hogy vajon mi is lehet az.
- Ez egy madár? Áh nem. Ez egy repülő? Biztos, hogy nem! – majd mikor elkezdte jobban látni a pacát mivel a hajójuk felé tartott akkor jött rá, hogy mi is ez valójában – Baszki. Ez egy Tristan! Mindenki készüljön fe… - És ahogy ezt kimondta egy hatalmas mecha repült át a hajón és ezzel elpusztítva azt. A robbanásra a többi hajó felfigyelt és fegyverbe kaptak. Mire végeztek is a látogatók fogadására akkor észrevették, hogy a távolban egy másik hajó a távolban felrobbant és valami szárnyas élőlény repült le róla. Ő volt Jeane Alter aki a wynernjével szállt hajóról hajóra ahol ledarálta a legénység nagyját és felrobbantotta a hajók motorjait a legújabb fejlesztésű bombákkal amit az anya országban állítottak elő. Így folytatta míg az anyahajóra nem ért. Megdöbbenésére előbb szállt le a hajóra, mint a Tristan. De ezen nem sokat gondolkozott, hanem ment végezni a dolgát. Ahogy hadakozott egy elég erős ellenfelet érzett közelíteni felé. A hajó kapitánya volt az. Megmondta neki, hogy nem érnek el semmit azzal, hogy itt robbantgatják a hajóikat mivel azok, akiktől igazán kéne tartaniuk már rég elmentek. Ezt halva Jeane Alter tudtára adta Boudicának hogy mi a szitu és hogy értesítse a többieket. Amikor már épp befejezte volna a mondani valóját már a hajó kapitánya már meg is támadta, amit ő könnyű szerrel hárított. Ezt követően egy jó pár kardcsapást adtak egymásnak míg valami különös dologra lettek. Elég furcsa hangok hallatszottak a hajó alól. Ideiglenes fegyverszünetet is kötöttek míg ki nem derítik, hogy mi okozhatja ezt.  Oda is mentek a hajó oldalához, hogy megnézzék, hogy mi is lehet az. Egy nem minden napi látvány fogadta őket. Britannia király mana kitöréseket spammelt maga alá, hogy feljusson az égbe hatalmas „MADA MADA” -k kíséretében. Értelmetlenül néztek egymásra, hogy ez most mit akarhat itt majd hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy egy mana kitörést sütött el a hajó mellett, amitől az meg is rázkódott és már felettük van Britannia királya, aki láthatóan elég dühös volt. Tartott egy beszédet arról hogy nagyon nem okés hogy itt elbaszták a nyaralásukat meg hogy megölték egy nagyon kedves barátját….. ki löttyent a kávéja és ez biza vért kívánt (közbe meg ha elkezdett volna zuhanna maga alá nyomott még egy mana kitörést). Mikor befejezte a monológját a hátra hajlította kardját (Jeane wyvernje már elmenekült mert sejtette hogy mi fog itt történni) és elkezdte mondani:
- EX(egy kurva mély levegő)CALIBUUUUUUUUUUUR – és ahogyan ezt kimondta egy hatalmas erejű mana kitörést zúdított a hajóra amit el is pusztított és eléggé hátra lökte őt. A felrobbant hajónak egy nagyobb darabja fejbe is találta Arthurt, aki így eszméletlenül zuhant tovább a melybe majd arra kelt föl, hogy céhtársa Mael karjaiban van, aki épp egy biztonságos helyre vitte őt. Majd úgy kelt fel végleg, hogy Emillia egy jégcsapot húzott végig a mellkasán. Mikor felkelt eldöntötte hogyha már a strandolásukat elbaszták akkor menjenek már egy jó kajáldába enni valamit. És így el is indultak a mekibe a Santcuary Fiaival.

 

 

Érvénybe lépett a Felzárkóztatás és a CSRCS!

>>Kiskarakterek<<

Az oldal böngészése számítógépről, vagy telefonról, egyszerűsített nézetben ajánlott.

 
 
 
 


Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."