Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Főoldal

Járvány Tutorial

Így vészeld át a koronavírust

Aki nem tudná - hogyne tudná, elvégre a csapból is ez folyik - jelenleg egy újtípusú koronavírus terjed a világon. Kivételesen neveldénk is felszáll a hypevonatra és leközlünk róla egy "cikket", hogy mit érdemes, illetve mit nem érdemes tenni a jelenlegi helyzetben.

Hogy mit csinálj?

 • Zuhanyozz hideg vízzel, fogyassz sok vitamint, mozogj minden nap egy keveset, és egyéb klisés tanácsok, hogy boostolhasd az immunrendszered.
 • A fertőtlenítés és a kézmosás fontosabb, mint hinnétek. Azokat tessék rendszeressé tenni!
 • Ha köhintesz egyet a buszon, szedd a lábad, hogy a boomerek ne küldhessenek máglyára.
 • Ha teheted és nem kell sehova se menned (looking at you, egyetemisták), inkább maradj otthon és zaklasd a társaidat azzal, hogy kit hoznak nyáron a Shichin!

Hogy mit NE csinálj?

 • Ne kelts pánikot! Így is elég clickbait rémhír terjed a neten.
 • Ne gyárts összeesküvés-elméleteket. Senkit sem érdekel a véleményed, miszerint Sorosék ki akarják irtani az emberiséget a Nanatsu no Taizai förtelmes 3. évada miatt.
 • Ha tüneteid vannak, ne "hívjon kalandra a messzeség", inkább maradj otthon és térj át a weeb életmódra (ha eddig nem űzted volna pont azt)
 • Ne csináld azok ellenkezőjét, amiket az első pontban leírtam :l

A magasröptű tanácsaimmal nagy mértékben növelem a túlélésetek esélyét. Szívesen. Remélem Mindenki egészséges marad és köze se lesz ehhez az újfajta denevérnáthához.
Vigyázzatok magatokra és találkozzunk nyáron a nevelési szezonban ~

2020.03.11. 17:30, Matt

Fejlemények

A nyitás dátuma

Kedves Mindenki!

Ugyan a mai nappal bezárólag társoldalunk, a KHR-Illusionists becsukja kapuit - egy unalmasnak nem épp mondható játékmenet után - de nem maradtok sokáig nevelde nélkül.. csupán vagy 4 hónapig. A nyitás dátumát előreláthatólag június 13-ra, egy szombati napra tesszük. A változás jogát természetesen fenntartjuk. Ez a nap kimondottan a karakterfoglalásra lesz, megszokott módon. Az azt követő nap kérhetőek le a karakterek, utána pedig belecsapunk a nagybetűs nevelésbe. Hogy mi is várható utóbbi fronton?

 • kereken 100 választható mű, amiből nevelhettek
 • megszerezhető kreatív címek
 • vadi új kalandok, felfedezés, és megújult céhrendszer
 • fejlesztett dungeonok
 • és még rengeteg más ~

Nyáron is szeretettel várunk Mindenkit egy igazi "ultimate" neveldeélményre!

2020.02.16. 18:30, Matt

Shichibukai 2020

Nyárig átépítés alatt ~

Kedves volt- és leendő Nevelőink!
Az igen csak sikeresnek mondható 2019-es szezon után egy még jobb és élvezhetőbb nevelési évadot kívánunk Nektek biztosítani a következő évben is. A munkálatok már el is kezdődtek ennek érdekében. Az idei évben számos reform vált be és aratott nagy sikert a köreitekben - ezeket az újításokat szeretnénk most továbbfejleszteni és egyéb extra lehetőségekkel is megspékelni. A jövő évre tervben van a választható animék kibővítése kereken 100-ra, a régi művek tartalmainak (technikák, fegyverek) frissítése, a fejlődési rendszer kiegyensúlyozása, vadi új lehetőségek bevezetése és az interaktív kalandrendszer fejlesztése is. Többen érdeklődtek a végső eventtel kapcsolatban: valamikor az is be lesz fejezve még nyár előtt.

A következő nyáron (hasonló nyitási idővel) is szeretettel várunk Mindenkit!

2019.12.21. 15:20
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

07.07-én hatályba lépett a Felzárkóztatás!

>>Kiskarakterek<<

Következő S-szintű vizsga: 08.09. - megindult a jelentkezés

A hétvégén megrendezésre kerül a Tournament of Power event!

 

 
 
 
 


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!