Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Főoldal

Szépségverseny

Az első Event

Kedves Nevelők!

Meghirdetjük számotokra a 2020-as szezon első eventjét, ami nem más, mint egy jól bevált, hagyományos Szépségverseny. A név mindent elmond: lényegében egy kisebb produkciót kell megírnotok karakteretekkel, ahhoz képet, zenét, stb-t csatolni, amivel lenyűgözhetitek az adott kategória három-tagú zsűriét. A három kategória, melyben indulni lehet (mindenki csak egyben): Női, Férfi, illetve Troll. A produkciókat szombat éjfélig kell beküldeni, az értékelés pedig a vasárnapi napon esedékes.

Mindenkit bátorítunk a részvételre! Bővebb információkért nézzetek be az Eventek közé ~

2020.06.09. 11:20, A Szerkesztőség

Létszámbővítés

Elősegítjük a céhek szerveződését

Kedves Nevelőink!

Tekintettel arra, hogy rengetegen vagytok (ami számunkra öröm az ürömben), célszerűnek láttuk, hogy megnöveljük a maximum lélekszámot a lakhelyek, illetve a céhek esetében:

 • Mostantól egy céhben maximum 8 nevelő lehet együtt. A bővítés miatt arányosan megnöveljük a céhes fejlesztések juttatásait is.
 • A lakhelyeken mostantól már akár 20 nevelő is lehet egyszerre!

​Ezekkel az intézkedésekkel kívánjuk elősegíteni, hogy mindenki találjon maga számára megfelelő céhet. Reméljük, így már mindenki bekerül valahova, ahol sikeresen fejlődhet.
A hét folyamán még event-bejelentés is várható. Addig tessék a céhek terén szerveződni, lottózni, randevúzni, és természetesen építgetni a karaktereteket ~

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.06.08. 10:30, A Szerkesztőség

START

Megkezdjük a 2020-as szezont ~

A mai nap 10:00-tól ténylegesen is megkezdődik az idei szezon. Először is köszönjük a belénk fektetett bizalmat! Ígérjük, hogy a lehető legélménydúsabb nyarat fogjuk biztosítani nektek, amire a nevelde keretein belül lehetőségünk van ~
A nyitás (és a rekordmennyiségű látogatottság) megünneplése alkalmából kezdési ajándékot biztosítunk Nektek, ami 1 D- és egy C-szintű technikát jelent (a C-szintű technika max. 3500 Erőbe kerülhet).

Most már a Vendégkönyv (VK) és a Fórum különböző témái is megnyílnak előttetek. Kérünk Mindenkit, olvassátok el a Szabályzatot, és az egyes menüpontokat, hogy tiszta képet kapjatok a nevelés menetéről. Ha valami homályos marad, kérdezzetek chaten. Egyéb közérdekű információ az, hogy a nevelést Mindenkinek a Tanoncképzéssel kell kezdenie. A képzésnél nem elég azt írni, hogy "kérsz egy fegyvert 3000 Yenig, meg a pontokat", hanem meg is kell választani, milyen fegyvert és képességet kérsz, illetve, hogy milyen tulajdonságokra és harcmodorokra szeretnéd kapni a pontjaidat.

Jó nevelést kívánunk Mindenkinek!

2020.06.06. 09:30, A Szerkesztőség

Karakterkérés

Avagy hogyan ne húzd fel a szerkesztőket?

Kedves nevelőink!

Először is üdvözlünk minden új, illetve visszatérő játékost! Az alábbiakban arról fogunk írni, hogy hol, mikortól, és ami a legfontosabb, hogyan kell helyesen karaktert kérni:

 • Főszabály szerint csak azt a karaktert kérheted le, akit foglaltál magadnak, vagy akit más még nem foglalt.
 • A Fórum megfelelő témájában kell majd lekérni a kívánt karakteredet (>>ebben<<)
 • Pontban 15:00-tól számítanak érvényesnek a karakterkérések. Ami az időpont előtt érkezik be, az érvénytelen!
 • A helyes karakterkérés módját mind a Fórumban, mint az "Így kérj karaktert" menüben megadtuk. Ha további kérdés merülne fel, gyertek fel Chatre, és segítünk.

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.06.05. 10:30, Matt

Karakterfoglalás

A foglalás szabályai

Kedves leendő nevelőink!

Elérkezett a karakterfoglalás napja. Az alábbiakban ismertetnék pár szabályt, amik a foglalás menetére vonatkoznak:

 • Karaktert foglalni a Fórum megfelelő témájában kell (azaz >>ebben<<)
 • A foglalás nem egyezik meg a karakterkéréssel: ide csak annyit kell majd leírnotok, hogy "foglalom XY-t" (esetleg a mű címét odaírhatjátok még, amiben szerepel)
 • Mindenki csak egyetlen egy karaktert foglalhat, és csakis saját maga számára!
 • Új karakter foglalása miatt csak akkor lehet írni, ha valaki megelőzött, és előbb foglalta le ugyanazt a karaktert!
 • Azé a karakter, aki azt először lefoglalta.
 • Csak 17:00-tól számítanak érvényesnek a foglalások! Ami az időpont előtt érkezik, az érvénytelen. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a G-Portál órája néha pár másodpercet késik, ezért ügyeljetek az időzítésre.
 • A szerkesztőség már előre lefoglalta a karaktereit, ezeket a "Foglalt karakterek" menüben tekinthetitek meg.
 • Aki már előre foglalt, annak joga van más számára karaktert foglalni (amennyiben az illető nem ér rá délután ötkor).

​Sok sikert Mindenkinek a kívánt karaktere lefoglalásához ~

2020.06.04. 09:10, Matt

Célegyenesben

Egy hét múlva nyitás!

Kedves nevelni vágyók!
Oldalunk egy hét múlva, 06.04-én (azaz csütörtökön) megnyitja kapuit. A nyitással (pontosabban a foglalással, kéréssel és a nevelés kezdetével) kapcsolatban szeretnénk most tisztázni az időpontokat:

KARAKTERFOGLALÁS: 06.04. (csütörtök) 17:00-tól
KARAKTERKÉRÉS: 06.05. (péntek) 15:00-tól
A NEVELÉS KEZDETE: 06.06. (szombat) 10:00-tól

A tartalmak terén már igen kevés menü van, ami még nem készült el teljesen. A mai naptól már az Egyéb3 menü is elérhetővé vált a technikáknál. A maradékra a hétvége folyamán számíthattok. Közben megindult a próba karakterkérés opció is a Fórumban, ami arra szolgál, hogy a kezdők is kipróbálhassák, hogyan kell helyesen karaktert kérni. Természetesen a tapasztalt nevelők is kipróbálhatják magukat, hogy mennyire rozsdásodtak be az elmúlt évben ~

A nyitásig hívjátok nevelni nemlétező barátaitokat, vegyetek részt az oldal hirdetésében, tervezgessetek a játékra, és persze vigyázzatok magatokra ~

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.05.29. 19:00, Matt

Még több tartalom

Nevelde menük, kalandok, harcok, stb.

Kedves Mindenki!

A mai nap elérhetővé tesszük számotokra a Nevelde részleg menüit (egy kivételével), a harcokkal, kalandokkal, céhekkel, randevúkkal, illetve az eventekkel kapcsolatos tartalmakkal egyetemben. Számos változás történt a legtöbb területen, amikhez véleményem szerint még a szerkesztőségnek is hozzá kell szoknia, nemhogy a nevelőknek. Vessetek rájuk egy pillantást és ízlelgessétek az újításokat.
A maradék tartalmak publikációja nemsokára esedékes. Főleg az Egyéb2 és az Egyéb3 menü új művei váratnak még magukra, ám ez bőven nem jelent akkora terhet, amivel ne készülnénk el nyitásig. A nyitást illetően: pontos infókat (hogy hánykor kezdünk a karakterfoglalással, kéréssel, stb.) a jövő hét közepén tervezzük közzétenni.

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.05.22. 18:00, Matt

Publikációk

Elérhető technikák

Kedves nevelni vágyók!

Örömmel jelenthetjük be, hogy jó ütemben haladunk az újításokkal. A nyitás időpontjára egy teljes mértékben felújított oldal fogad majd Titeket. Ezeknek az újításoknak egy részét szeretnénk most megosztani Veletek, amik nem mások, mint a technikákat tartalmazó menük zöme. Az első "Egyéb" menüig bezárólag minden anime kisebb-nagyobb átdolgozást kapott. Igyekeztünk minél több karaktert nevelhetőbbé, élvezhetőbbé tenni. A mai naptól kezdve számotokra is elérhetőek lesznek az említett menük, a maradékra pedig jövő héten (vagy az azt követőn) lehet számítani. A nevelde többi tartalmát a május 25. körül tervezzük feltárni. Addig is tervezgessetek, gondoljátok ki, hogy kit szeretnétek hozni, és nyugodtan kérdezzetek, ha segítség kellene valami terén.

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.05.08. 20:30, Matt

Időpontváltozás

Avagy mit hozott a nyuszi?

   Ugyan megkésve, de boldog húsvétot Mindenkinek!
Egy bejelentéssel készültünk Nektek, amit talán jobban díjaztok egy cringey animés locsolóversnél. A járványhelyzetre tekintettel hamarabb nyitjuk meg a neveldét. Ugyan nem sokkal előbb, de így is korábban kezdhetjük meg a szezont, mégpedig június 4-én, egy csütörtöki napon. Ez a karakterfoglalás időpontja lesz. Pontosabb infókat majd később. Addig is vigyázzatok magatokra ~

2020.04.13. 19:00, Matt

Választható művek 2020

Út az egyszázhoz!

Kedves - hátsójukon megülni nem tudó - nevelni vágyók!
Büszkén jelenthetem ki, hogy oldalunkon az idei évtől már kereken 100 műből, illetve azok egyéb évadaiból, különkiadásaiból nevelhettek karaktereket. Ugyan nem olyan vérpezsdítő hír, mintha az új (és felújított) képességeket publikálnánk, ám be kell érnetek egyelőre ennyivel. Az új művek közt elég meglepőekre is bukkanhattok, mivel manhwák, nyugati készítésű művek, és még olyan animék is megtalálhatóak rajta, amiket nem feltétlen gondoltatok eddig alkalmasnak a neveldénkre! A lista a nyitásig még kisebb-nagyobb mértékben változhat. A felsorolást a "Választható Animék" menüpontban érhetitek el. A nyitásig folyamatos publikációk várhatóak innentől.

Vigyázzatok magatokra, és találkozzunk nyáron is ~

2020.04.03. 21:00, Matt
 

07.07-én hatályba lépett a Felzárkóztatás!

>>Kiskarakterek<<

Következő S-szintű vizsga: 08.09. - megindult a jelentkezés

A hétvégén megrendezésre kerül a Tournament of Power event!

 

 
 
 
 


"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!