Shichibukai NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Főoldal

Bezár a bazár!

Elérkeztünk az utolsó naphoz...

Manjiro Sano Tokyo Revengers Wallpapers - Wallpaper CaveKedves Nevelők!

Először is, szeretnénk bejelenteni, hogy az S+ szintű vizsga sikeresen lezajlott. A pontokat és eredményeket megtaláljátok az "S+ vizsga" fülnél.
Minden Shichibukai rangra lépőnek hatalmas gratuláció jár!

Másodszor, mint tudjátok, az idei szezon ma 23:59-ig tart, azaz szomorúságunkra a nevelés hivatalosan is lezárul a mai nap folyamán. Ebben a röpke 4 órában próbáljátok meg kihasználni az időt karakteretek szépítésére, kifullozására, ha van kedvetek, illetve ha még nem tettétek meg. Mindenkinek szeretnénk hálásan megköszönni, hogy az idei évben velünk tartott! Voltak hullámvölgyek eme időszak során, ám talán még így is egy igen izgalmas és remek szezont hagyhatunk magunk mögött. Viszont ne csüggedjen senki, ugyanis jövőre ugyanitt találkozunk majd!
Ám addig se maradtok nevelde nélkül, mivel december tájékán, azaz télen újra nyit testvéroldalunk, a KHR-Illusionist! Majd nézzetek be oda is, ha lesz kedvetek.

Mégegyszer, szeretnénk nagyon megköszönni, hogy itt voltatok velünk!
Legközelebb télen, majd utána ismét nyáron találkozunk!

2021.08.31. 20:15, A Szerkesztőség

S+ vizsga bejelentés!

És a nevelde zárásának időpontja

Satoru Gojou (Jujutsu Kaisen)Kedves Nevelők!

Kettő nagyobb bejelentéssel készültünk számotokra. Az egyik egy jó hír, a másik egy rossz.
Kezdenénk a jóval, miszerint hétvégétől megkezdődik az S+ (másnéven Shichibukai rang) vizsga, melyre a majd később kikerülő megfelelő feltételekkel rendelkező nevelők jelentkezhetnek is, és szerencsét próbálhatnak rajta.
Reméljük sokan részt fogtok venni, és előre is sok szerencsét szeretnénk kívánni Nektek!

A rossz hír, hogy kereken egy hét és négy nap múlva, azaz augusztus 31-én 23:59-kor a nevelde bezárja kapuit idénre. Még korai a búcsúzkodás, de reméljük tetszett nektek ez a szezon is!

Köszönjük, hogy még mindig velünk vagytok, és kellemes nevelést kívánunk még erre a pár napra!

2021.08.20. 21:00, A Szerkesztőség

Nagy Event a láthatáron!

Második S-szintű vizsga is lezajlott ~

Kedves Nevelők!

Pár kisebb bejelentéssel jöttünk így a hét közepén.
A mai nap folyamán lezajlott a második S-szintű vizsga, melynél Nagyon gratulálunk a továbbjutóknak! A megbukottaknak se kell csüggedniük még mindig, ugyanis vasárnap újabb lehetőség nyílik arra, hogy S-szintűek lehessenek! 
A héten elérhetővé válnak a 100 éves küldetés fülnél található Gyémánt-állomások is, melyre majd jelentkezehettek is a megfelelő fórum témánál a megfelelő időpontban.
A hétvégén egy nagyszabású event várható, melyre már jelentkezhettek is akár, szintén a megfelelő fórum témában! A Tornák Tornája tulajdonképpen a Shichi záróakkordja, melyben sorsolt csapatokban kell majd kiálljátok az adott versenyszámokat. Az eventről és a versenyszámokról bővebben "A Tornák Tornája" fülnél olvashattok.

További élménydús nevelést kívánunk még erre az egy hónapra!

2021.08.11. 15:15, A Szerkesztőség

Megkezdődtek az S-szintű vizsgák!

Robogunk a vége felé...

Goku Black SS rose render [Xkeeperz] by Maxiuchiha22 on DeviantArtKedves Nevelők!

Lezajlott a héten megrendezésre kerülő első S-szintű vizsga.
Gratulálunk a továbbjutóknak!
Ám a megbukottak se csüggedjenek, ugyanis jövőhét szerdán, azaz 08.11-én megrendezésre kerül a pótvizsga, melyre szintén mindenki jelentkezhet, akiknek megvannak a kellő feltételek.
A jelentkezés határideje jövőhét kedd, azaz 08.10-e, 23:59!
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!

Emellett még az utolsó hónapban pár eventtel is készülünk számotokra, mely reméljük izgalmassá teszi a hátralevő részt!

További élménydús nevelést kívánunk, és sok sikert jövőhétre a vizsgázóknak!

2021.08.08. 17:20, A Szerkesztőség

Kiskarakterekre fel!

Újítások láthatáron

Kedves Nevelők!

Egy pár (valójában egész sok) hírrel jelentkezünk most számotokra, mely eléggé pörgőssé teszi majd a Nevelde hátralevő részét. Az első nem más, minthogy a mai naptól megkezdődik a szezonális Felzárkóztatás, ezért a nem rég vagy akár a most kezdő nevelőknek is sokkal könnyebb lesz a fejlődés, és sokkal könnyebben érhetik utol a most már A-szinten járó nevelőket. Emellett elérhetővé vált a minden évben lekérhető CSRCS csomag is, melyet a feltüntetett nevelők a Vendégkönyben kérhetnek le! Mindkettőről bővebben a "Felzárkóztatás" menüben olvashattok.

Másodszor, a hétvégén (nap szerint vasárnap) lekérhetővé válnak egy szigorú feltételrendszernek való megfelelés esetén a kiskarakterek, melyek nevelése jövőhét hétfőtől, azaz 07.26-tól kezdődik majd! 

Harmadszor, további újításokra számíthattok akár már ma is, ugyanis még ma a 100 éves küldetés Platina-szintű állomásai elkészülnek! Emellett hamarosan új eventek is várhatóak!

Negyedszer, potenciálisan szerkesztőfelvétel is várható, de ennek a pontos feltételeiről csak később tájékoztatunk titeket. Viszont aki ambíciót érezne magában a szerkesztéshez akár már idén, akár a jövő évtől is, az már felkeresheti a Főszerkesztő Urat ezzel kapcsolatban!

További élménydús nevelést kívánunk!

Tensei Shitara Slime Datta Ken That Time I Got Reincarnated As A Slime

2021.07.22. 16:45, A Szerkesztőség

Mascot Mania Eredményhírdetés!

B-szintű pótvizsga

 Kedves Nevelők!

Köszönjük minden Nevelőnek, aki részt vett az Eventen! Igazán gyönyörű és egyedi alkotások készültek! A zsűri már meghozta a döntését, amit a megfelelő Event fórumban megtaláltok.
Az első három helyezettet viszont itt is láthatjátok:

1. hely: Otto Suwen (dpribar)
2. hely: Zeus (Foxy)
3. hely: Hashibira Inosuke (Tanako)

A héten ismét új, és jobbnál jobb Eventek várhatóak, amelyekre szintén érdemes lesz jelentkezni. Emellett a 100 éves küldetés fülben elérhetőek lesznek az Arany-szintű Állomások is!

A héten szerdán és vasárnap kerülnek megrendezésre a B-szintű pótvizsgák!

További kellemes nevelést kívánunk Mindenkinek, és sok sikert a vizsgához!

2021.07.05. 09:48, A Szerkesztőség

Got Talent Eredményhirdetés

Már lassan B-szinten vagyunk ~


Kedves Nevelők!

Köszönjük minden kedves Nevelőnek az Eventen való részvételt! A zsűri mérlegelés után meghozta döntését, és megszülettek az eredmények, amit az Eventek fórumtémájának megfelelő részében megtalálhattok.
Ám az első három helyezetet leleplezzük már itt:
- Első hely: Bambietta Basterbiene (Yolo)
- Második hely: Zaraki Kenpachi (Ultra), Satella (Spooky), Kento Nanami (Boo)
- Harmadik hely: Erza Scarlet (Bl)

Az Event mellett szeretnénk bejelenteni a hétvégén megrendezésre kerülő B-szintű vizsgát, melyre péntek 23:59-ig jelentkezhettek.

További kellemes nevelést kívánunk Mindenkinek, és sok sikert a vizsgához!

2021.07.01. 19:00, A Szerkesztőség

Eventek a láthatáron!

Dübörög a nevelés

Kedves Nevelők!

Egy pár gyors hírrel jelentkezünk most számotokra. Az első, hogy két eventet is meghirdetünk nektek, melyekből az egyik egy tehetségkutató (Shichi's Got Talent), míg a másik a tavaly újonnan behozott kabalatervezős (Mascot Mania) event. Vegyetek rajta minél többen részt, értékes jutalmak és részvételi díj is járt az értékelhető, és minél kreatívabb teljesítményért!

Másodszor, elérhetővé váltak a 100 éves küldetés újabb, Ezüst-szintű állomásai. A hétvégén emiatt már a Dungeonok is meg fognak indulni interaktív kalandként a Discord-szerverünkön.

Harmadszorra, további újításokra is számíthattok a napokban, mint például egy hétvégi Aukciós event, vagy az inaktív foglalt, illetve lekért karakterek törlése (rest in pepperoni).

További élménydús nevelést kívánunk ~

2021.06.24. 14:15, A Szerkesztőség

Indul a 100 éves küldetés!

Brand New World ~

Kedves Nevelők!

Felfedjük számotokra az idei szezon fő profilját: A 100 éves küldetést! Ez egy összetett játékrendszer lesz, melybe a korábbi években megismert céhaktivitásokat és dungeon kalandokat is belesűrítjük, sajátos szabályozással és vadi új, kreatív játékjellemzőkkel. Egyelőre csak a kezdő (azaz Bronz-szintű) állomások elérhetők, de a publikációjuk folyamatosan előre fog haladni a jövő hét folyamán. A megadott céhaktivitásokat már űzhetitek is a hétvégén. A céhfórum "Haladás" topicjában lehet felülkerekedni az egyes állomásokra, a céhaktivitásokat pedig a saját céhfórumaitokba kell kitenni.

A Dungeon kalandok szabályzata is elérhetővé vált, történtek módosítások az előző évekhez képest. A jövő hét folyamán különböző eventekkel és új hírekkel kívánunk kedveskedni nektek.

Addig is kellemes nevelést kívánunk mindenkinek~

2021.06.18. 13:50, A Szerkesztőség

Megnyitottunk!

Welcome to the new age

Kedves Nevelők!

Sikeresen megnyitottunk, és üdvözlünk Mindenkit az idei szezonban! Az elején kisebb galibákkal, de mostanra már szép nagy számban sikerült összegyűlnünk, amiért nagyon hálásak vagyunk! Ennek köszönhetően egy igazán érdekes és izgalmakkal teli szezonnak nézhetünk elébe. Mivel ennyien sikerült neki fognunk a nevelésnek, ezért egy kezdési ajándékkal jutalmazunk meg minden Nevelőt, amit a Vendégkönyven kérhettek le.
A kezdési ajándék nem más, mint:
- 1 D-szintű technika maximum 2000 Erőig
- 1 C-szintű technika maximum 3500 Erőig

Mégegyszer köszönjük Mindenkinek, aki itt van, és kellemes nyári szünetet kívánunk ~

2021.06.14. 16:00, A Szerkesztőség
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Az oldal jelenleg ZÁRVA!

>>Kiskarakterek<<

Az oldal böngészése számítógépről, vagy telefonról, egyszerűsített nézetben ajánlott.

 
 
 
 


A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?