Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Főoldal

Szerkesztőfelvétel

Próbáld ki magad!

A Shichibukai Anime és Manga Nevelde szerkesztőfelvételt hirdet. Az újonnan felvett személy fő feladata a Vendégkönyv írása lenne. Természetesen megfelelő felkészítést, illetve betanítást nyújtanánk az illető számára, amennyiben felveszünk valakit. Első körben egy (vagy neadjisten' két) személy felvételére gondoltunk. Jelentkezni a főszerkesztőnél (Mattnél) lehet vagy chaten, vagy e-mailen keresztül.

Hogy mi kell ahhoz, hogy szerkesztő lehess?

 • Viszonylagos ismeretség és jó viszony a jelenlegi szerkesztőséggel
 • Csapatszellem, jó helyesírás, és egyéb klisés pozitív adottságok
 • Egy rövid (sikeres) elbeszélgetés a főszerkesztővel (amolyan mini-interview) - ezt csak a potenciális személyekkel ejti meg

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet eme "rendkívül magasztos és felelősségteljes" pozíció, ne habozz, és jelentkezz még ma!

2020.07.09. 21:00, A Szerkesztőség

Újdonságok

Felzárkóztatás, CSRCS, Háború..

Kedves Mindenki!

A mai naptól kezdve megkezdődik a FELZÁRKÓZTATÁS. Ez az új rendszer lényegében annyit tesz, hogy a viszonylag új nevelők könnyebben és gyorsabban tudnak fejlődni. A megadott dátumon, vagy azután karaktert kérő személyekre vonatkozik csak! Rájuk az átlagos rangkövetelmények helyett ezek a szabályok fognak már vonatkozni!
A felzárkóztatással kapcsolatban kibocsátjuk a Csúcsra Rudgaló Csomagot (CSRCS) is, amely a rangjuknál kicsit elmaradottabb nevelők számára fog egy kisebb löketet nyújtani. Az említettekről bővebben a "Felzárkóztatás" menüben olvashattok.

Egyéb híreink között említendő, hogy a héten Háború folyik lényegében a jelenleg összes aktív céh között - ennek a lebonyolítását hétvégére várhatjátok. A nevelés kvázi második felében is számos eventtel és újítással várunk még Titeket, melyeket folyamatosan publikálunk majd az elkövetkezendő hetek folyamán ~

2020.07.07. 20:00, A Szerkesztőség

Fejlemények

B-szint, és eventek

Kedves Nevelők!

Ebben a hírben pár közleményt adunk mindenki tudtára a nevelés menetével kapcsolatban. A legfőbb ilyen talán az, hogy megváltoztak a B-rang eléréséhez szükséges feltételek. 07.04-től kezdve nem szükséges a vizsgán való részvétel a ranglépéshez (mivel már vizsgák sem lesznek). Aki azon a napon, vagy utána eléri a többi feltételt (minimum 45 technika, 12 C-szintű küldetés, 200 EXP), az B-szintre lép, amint azt jelzi a Vendégkönyvben!

Ezen felül egy újabb Eventre invitálunk titeket, mely egy rendkívül sokrétű és színes tehetségkutató lesz, Shichi's Got Talent néven. A produkciókat 07.06. 23:59-ig lehet beküldeni, a legkülönfélébb műfajokban. A lényeg, hogy kreatívak, viccesek és/vagy ámulatba ejtőek legyetek ~

A jövő héten is új rendezvényekkel készülünk Nektek, addig is további kellemes nevelést kívánunk!

2020.07.01. 17:30, A Szerkesztőség

Első B-szintű Vizsga

Level Up!

Kedves Mindenki!

A hétvégén megrendezésre kerül az első B-szintű vizsga az idei szezonban. Egy harcokból (1 vs 1) álló vizsgán kell minimum Döntetlen eredményt elérnetek a ranglépéshez. A B-szinthez szükséges többi feltételről a Rangok menüben, míg a vizsga információiról a Vizsgamenü Ismertetőjében olvashattok!
Jelentkezni 06.26. - 23:59-ig lehet, de csak akkor, ha megvan a többi feltételed is! A fórumban kell ezt megejtenetek. A vizsga másnap, szombaton fog lefolyni, az eredményhirdetést pedig vasárnap várhatjátok majd. A feltételek elősegítésére tekintettel a heti Szentmisét pénteken rendezzük meg.

Sok sikert kívánunk ~

Másodlagosan, az Eventfórumban elérhetőek a nevelde hagyományos szavazásai, melyeknél kategóriánként szavazhattok meg a többiekre, akik szerintetek méltók egy-egy címre. A szavazás 06.28. - 23:59-ig tart az összes témában. Mindenhová csak egy konkrét jelöltet írjatok be (ha többet, akkor egyet véglegesíteni kell). Rövid indoklás is jöhet, azonban magára senki sem szavazhat!

2020.06.23. 17:45, A Szerkesztőség

Vacsoracsata és Mascot Mania

Event, event hátán

Kedves Nevelők!

Két új eventet hirdetünk meg számotokra, melyek mind a kreativitásotokat fogják tesztelni valamilyen módon. Ezek a "Vacsoracsata" és a "Mascot Mania" eventek. Az előbbin főznötök, sütnötök (persze nem feltétlen a valóságban), míg a másodikon rajzolnotok, alkotnotok kell. Bővebb leírásokat az eventek saját menüiben találhattok!

Egyéb közleményeink közé tartozik, hogy ettől a hétvégétől számítva már megindulnak a tavaly óta igen csak bevált Dungeon kalandok, emellett az is, hogy a Vándor céhek heti bónuszainak feltételei is módosultak. Az friss, új dizájnért - amire már biztosan mindenki felkapta a fejét - pedig hatalmas köszönet Chihának!

További jó játékot kívánunk Mindenkinek ~

2020.06.16. 10:50, A Szerkesztőség

Szépségverseny

Az első Event

Kedves Nevelők!

Meghirdetjük számotokra a 2020-as szezon első eventjét, ami nem más, mint egy jól bevált, hagyományos Szépségverseny. A név mindent elmond: lényegében egy kisebb produkciót kell megírnotok karakteretekkel, ahhoz képet, zenét, stb-t csatolni, amivel lenyűgözhetitek az adott kategória három-tagú zsűriét. A három kategória, melyben indulni lehet (mindenki csak egyben): Női, Férfi, illetve Troll. A produkciókat szombat éjfélig kell beküldeni, az értékelés pedig a vasárnapi napon esedékes.

Mindenkit bátorítunk a részvételre! Bővebb információkért nézzetek be az Eventek közé ~

2020.06.09. 11:20, A Szerkesztőség

Létszámbővítés

Elősegítjük a céhek szerveződését

Kedves Nevelőink!

Tekintettel arra, hogy rengetegen vagytok (ami számunkra öröm az ürömben), célszerűnek láttuk, hogy megnöveljük a maximum lélekszámot a lakhelyek, illetve a céhek esetében:

 • Mostantól egy céhben maximum 8 nevelő lehet együtt. A bővítés miatt arányosan megnöveljük a céhes fejlesztések juttatásait is.
 • A lakhelyeken mostantól már akár 20 nevelő is lehet egyszerre!

​Ezekkel az intézkedésekkel kívánjuk elősegíteni, hogy mindenki találjon maga számára megfelelő céhet. Reméljük, így már mindenki bekerül valahova, ahol sikeresen fejlődhet.
A hét folyamán még event-bejelentés is várható. Addig tessék a céhek terén szerveződni, lottózni, randevúzni, és természetesen építgetni a karaktereteket ~

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.06.08. 10:30, A Szerkesztőség

START

Megkezdjük a 2020-as szezont ~

A mai nap 10:00-tól ténylegesen is megkezdődik az idei szezon. Először is köszönjük a belénk fektetett bizalmat! Ígérjük, hogy a lehető legélménydúsabb nyarat fogjuk biztosítani nektek, amire a nevelde keretein belül lehetőségünk van ~
A nyitás (és a rekordmennyiségű látogatottság) megünneplése alkalmából kezdési ajándékot biztosítunk Nektek, ami 1 D- és egy C-szintű technikát jelent (a C-szintű technika max. 3500 Erőbe kerülhet).

Most már a Vendégkönyv (VK) és a Fórum különböző témái is megnyílnak előttetek. Kérünk Mindenkit, olvassátok el a Szabályzatot, és az egyes menüpontokat, hogy tiszta képet kapjatok a nevelés menetéről. Ha valami homályos marad, kérdezzetek chaten. Egyéb közérdekű információ az, hogy a nevelést Mindenkinek a Tanoncképzéssel kell kezdenie. A képzésnél nem elég azt írni, hogy "kérsz egy fegyvert 3000 Yenig, meg a pontokat", hanem meg is kell választani, milyen fegyvert és képességet kérsz, illetve, hogy milyen tulajdonságokra és harcmodorokra szeretnéd kapni a pontjaidat.

Jó nevelést kívánunk Mindenkinek!

2020.06.06. 09:30, A Szerkesztőség

Karakterkérés

Avagy hogyan ne húzd fel a szerkesztőket?

Kedves nevelőink!

Először is üdvözlünk minden új, illetve visszatérő játékost! Az alábbiakban arról fogunk írni, hogy hol, mikortól, és ami a legfontosabb, hogyan kell helyesen karaktert kérni:

 • Főszabály szerint csak azt a karaktert kérheted le, akit foglaltál magadnak, vagy akit más még nem foglalt.
 • A Fórum megfelelő témájában kell majd lekérni a kívánt karakteredet (>>ebben<<)
 • Pontban 15:00-tól számítanak érvényesnek a karakterkérések. Ami az időpont előtt érkezik be, az érvénytelen!
 • A helyes karakterkérés módját mind a Fórumban, mint az "Így kérj karaktert" menüben megadtuk. Ha további kérdés merülne fel, gyertek fel Chatre, és segítünk.

Üdvözlettel: a Szerkesztőség

2020.06.05. 10:30, Matt

Karakterfoglalás

A foglalás szabályai

Kedves leendő nevelőink!

Elérkezett a karakterfoglalás napja. Az alábbiakban ismertetnék pár szabályt, amik a foglalás menetére vonatkoznak:

 • Karaktert foglalni a Fórum megfelelő témájában kell (azaz >>ebben<<)
 • A foglalás nem egyezik meg a karakterkéréssel: ide csak annyit kell majd leírnotok, hogy "foglalom XY-t" (esetleg a mű címét odaírhatjátok még, amiben szerepel)
 • Mindenki csak egyetlen egy karaktert foglalhat, és csakis saját maga számára!
 • Új karakter foglalása miatt csak akkor lehet írni, ha valaki megelőzött, és előbb foglalta le ugyanazt a karaktert!
 • Azé a karakter, aki azt először lefoglalta.
 • Csak 17:00-tól számítanak érvényesnek a foglalások! Ami az időpont előtt érkezik, az érvénytelen. Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a G-Portál órája néha pár másodpercet késik, ezért ügyeljetek az időzítésre.
 • A szerkesztőség már előre lefoglalta a karaktereit, ezeket a "Foglalt karakterek" menüben tekinthetitek meg.
 • Aki már előre foglalt, annak joga van más számára karaktert foglalni (amennyiben az illető nem ér rá délután ötkor).

​Sok sikert Mindenkinek a kívánt karaktere lefoglalásához ~

2020.06.04. 09:10, Matt
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

07.04-től mindenki automatikusan B-szintre lép vizsga nélkül, akinek megvan a többi feltétele!

07.07-től hatályba lép a Felzárkóztatás és a CSRCS!

 

 
 
 
 


Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról