Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Vámpír technikák - Sámán Király

Ezeket a technikákat csak vámpír fajú karakterek vehetik meg!

Vér Irányítása
Az alapvető sámáni technika a vámpírok körében, mellyel képesek irányítani a vért, függetlenül annak tulajdonosának személyétől. A technika akkor használható, ha nyílt seb van a testen. Az ellenfél testén belüli vért nem lehet irányítani, azonban a saját testében folyót igen.
Rang: B
Ár:
10000 Erő

Innentől mindegyik technikához kell a Vér Irányítása!

Gyógyulási Faktor
A vámpírok képesek a kifolyt vérüket, vagy akár az ellenfél vérét magukba irányítva begyógyítani sebeiket.
Rang: B
Ár:
4000 Erő

Vérköd
A használó a vért köddé alakítja, így képes bármilyen szögből meglepetésszerűen támadni.
Rang: B
Ár:
4000 Erő


Illúziók Létrehozása
A vámpírok képesek illúziókat kreálni, hogy összezavarják, vagy kizökkentsék védelmükből ellenfeleiket. Amennyiben az illúziót erős támadás éri, vámpírszellemek formájában szétoszlik.
Rang: B
Ár:
 5000 Erő


Vámpírdenevérek
A használó saját véréből idéz számtalan denevérszellemet, ezekből pedig köpenyt, vagy fegyvert készít, így védekezni és támadni is képes ezekkel. Minél több denevért idéz, annál erősebb lesz a létrehozott forma, azonban a használó a vérhiány miatt egyre gyengébb lesz.
Rang: B
Ár:
10000 Erő

Vértüskék
A létrehozott denevérekből a használó hosszú, éles tüskéket hoz létre, amelyeket akarata szerint irányíthat ellenfelére.
Rang: B
Ár:
6000 Erő

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!