Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Ősi - Sámán Király

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, aki rendelkezik a Chō-Senjiryakketsuval!

Gōma Chōbuku
Ezzel a technikával a használó képes átvenni az irányítást ellenséges Shikigamik felett.
Rang: B
Ár: 10000 Erő


Chō Senji Ryakketsu: Jugon Zonshi - Végső Senji Ryakketsu: Gyógyító Mágia

Egy ősi taoista technika, amellyel a használó elérheti, hogy a szellemi energia ne hagyja el a testet. A technikával a használó képes önmagát és mást is teljeskörűen meggyógyítani.
Rang: A
Ár: 15000 Erő


Chō Senji Ryakketsu: Fumon Tonkō - Végső Senji Ryakketsu: Sámán Orákulum
A technika használatával a használó képes megfigyelni és meghatározni a szellemi energia folyását (vagy a hasonló energiákét más művekből). A fejlett használata akár teljesen hatástalaníthatja az összes energiával kapcsolatos technikát.
Rang: A
Ár: 75000 Erő

Chō Senji Ryakketsu: Fumon Goryoue - Végső Senji Ryakketsu: Sámáni Léleknyugatás
Egy hatásos démonűző technika, amellyel létrehozható egy hatalmas kard OverSoul, amely később Yoh A Kard Lelke technikáját is inspirálta. A technika önmangában nem csinál semmit, csak szükséges az Over Soul létrehozásához.
Feltételek:
Csak Asakura Yoh, Asakura Yohken és Asakura Hao! Szükséges Matamune és a Chō Senji Ryakketsu: Fumon Tonkō - Végső Senji Ryakketsu: Sámán Orákulum!
Rang: S
Ár: 15000 Erő

Chō Senji Ryakketsu: Mikazuki no Harae - Végső Senji Ryakketsu: Holdsarló Tisztítás
A technikával a használó képes teljesen legyőzni egy démont akár egy érintéssel is. Hasonló a Nanatsu no Taizaiban lévő Tisztítás technikához.

Rang: S
Ár: 20000 Erő


Chō Senji Ryakketsu: Kinji Jusatsu - Végső Senji Ryakketsu: Tiltott Gyilkoló Átok
A használó egy pillanat alatt eléri, hogy a lélek elhagyja ellenfele testét, így instant meggyilkolja azt.
Feltételek:
Csak Asakura Hao!
Rang: S
Ár:
150000 Erő

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!