Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Hao Asakura - Sámán Király
Ezeket a technikákat csak Asakura Hao veheti meg!


Onmyōdō

Hao teljes szintű uralommal rendelkezik a természet, a víz, a tűz, a föld, a fa és a fém eleme felett, valamint immunitással bír ezekkel szemben. Sőt, képes változtatni ezen elemek határain belül, ahogy azt a Tűz Szellemének a Víz Szellemévé való változtatásakor láthattuk. A Tűz Szelleme nélkül csak néhány alkalommal tudja használni ezt, azonban szellemét birtokolva végtelen energiaforrást szerez.
Ár: 65000 Erő

Tűzgyűrű
Hao egy lánggyűrűt repít ellenfelére.
Rang: B
Ár:
 6000 Erő

Reishi - A Szív Olvasása
Hao képes kiolvasni ellenfele szívét, azaz érzelmeit és szándékait, továbbá a gondolatolvasásra is képes.
Rang: A
Ár:
6500 Erő

Démonok Irányítása

Hao képes irányítani a démonokat, vagy a félisten lelkeket.
Rang: A
Ár:
15000 Erő

Taizan Fukun no Sai
E technika teljes halhatatlanságot biztosít Haonak, amennyiben meghal, képes visszatérni az életbe.
Rang: S
Ár: 50000 Erő

Átok Visszafordítás
Hao képes visszafordítani az ellenfél átkait, mágiáit, amelyek hatást fejtenének ki a testére, vagy elméjére. Eredményesebben képes használni a módszert, mint Anna.
Rang: S
Ár:
25000 Erő

Shikigamik Használata
Hao képes shikigami lényeket idézni saját védelmére.
Rang: B
Ár:
6000 Erő
 

Zenki és Goki

Két idézett Shikigami, akik Hao családi ereklyéjét őrizték.
Feltételek: Shikigamik Használata
Rang: B
Ár:
20000 Erő
 

Over Soul - Zenki és Goki

A két Shikigami ereje sokszorosára ugrik, így könnyebben tudják védelmezni tulajdonosukat.
Feltételek: Zenki és Goki
Rang: A
Ár:
35000 Erő


Over Soul - A Tűz Szelleme

A használó megjeleníti a Tűz Szellemét, az Öt Nagy Elemi Szellem egyikét. Ereje és sebessége hihetetlen, ökleit és lángjait használva harcol. Fizikai harcban közel legyőzhetetlen, az egyetlen módja az oxigén elvonása. Ha Hao rendelkezik az Onmyōdō  technikával, akkor véglegesen legyőzhetetlenné válik a szelleme, mivel könnyedén átalakítja egy másik Elemi Szellemmé. A szellem a technika nélkül is használható, azonban az Onmyōdō technikával csak az OverSoullal együtt vegyítheti, továbbá az OverSoul használatával sokkal erősebb lesz.
Feltételek: A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
40000 Erő
 

Felső Magma

A Tűz Szelleme az ellenfélre szór egy 1200°C-os magmazáport.
Feltételek: Over Soul - A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
35000 Erő


Vulkán
A Tűz Szelleme a használó elé idéz egy magmafalat, így kivédve az ellenfél technikáit.
Feltételek: Over Soul - A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
50000 Erő
 

Over Soul - A Tűz Szelleme: Fekete Szárnyas

A használó ebben a formában egy páncél típusú Over Soult hoz létre, tehát ezúttal a Tűz Szelleme nem kap teljes szabadságot. A páncél egy gép, amely hihetetlenül gyors repülést biztosít, továbbá rendelkezik két erős karral, amelyek szétzúzhatnak bármit, illetve két ágyúval a hátán, amelyek magas hőfokú energiát lőnek az ellenfélre, képesek bármit elolvasztani. Ereje és sebessége hihetetlen, majdnem minden Over Soulnál gyorsabb.
Feltételek: Over Soul - A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
45000 Erő
 

Onibi

A használó teljes erejű lövést ad le mind a két ágyúval.
Feltételek: Over Soul - A Tűz Szelleme: Fekete Szárnyas
Rang: S
Ár:
35000 Erő
 

Over Soul - Nagy Szellem

Miután Hao megszerezte a Szellemet, melyből az összes többi ered, a legerősebbet mindközül, létrehozott egy új Over Soult, mely sokkal erősebb, mint bármelyik másik. Az Over Soul lehetőséget ad Haonak, hogy minden létező dolgot irányítson. Technikát úgy hajtja végre, hogy egy igazi, kisméretű csillagot idéz a hátán található, kiálló részek közé. Ez a csillag olyan hőt bocsát ki, hogy már lényegében a közelébe menni is lehetetlen. A formának hála Hao lényegében egy halhatatlan istenséggé válik, aki már öregedni sem fog.
Rang: S
Ár:
125000 Erő
 

Taiyou Furea - Napkitörés

A használó egy valódi napkitörést lő ki magából, továbbá elképzelhetetlen hőfokú napszelet és radioaktivitást áraszt magából.
Feltételek: Over Soul - Nagy Szellem
Rang: S
Ár:
85000 Erő


Kurenai Honoo - Lángnyelv
A használó kilométeres gázoszlopokat alkot, majd felégeti ezeket és így csap le velük ellenfelére.
Feltételek: Over Soul - Nagy Szellem
Rang: S
Ár:
45000 Erő


Suisei - Üstökös
A használó egy jeges, továbbá fagyott gázokkal rétegelt üstököst hoz létre az egyik kezébe, majd hihetletlen mennyiségű energia csap fel ebből egy vonalban, ezt használja Hao kardként.
Feltételek: Over Soul - Nagy Szellem
Rang: S
Ár:
45000 Erő
 
 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!