Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Ezüst Karok - Sámán Király
Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van az Ezüst Karokkal!
Szükségesek az
Ezüst Gyűrűk!

 

Over Soul - Ezüst Karok
A használó mind az öt szellemét átalakítja egy-egy páncéldarabbá, így összeállítva egy erős védelmi öltözetet.
Rang: B
Ár: 20000 Erő
 
Ezüst Pajzs
A használó megszilárdítja Ezüst Pajzs szellemét és kivédi az ellenfele támadását.
Feltételek: Over Soul - Ezüst Karok
Rang: B
Ár: 5000 Erő

Innentől kell az Over Soul - Ezüst Karok!
 

Over Soul - Ezüst Karok 2.0
Az előző Over Soul fejlettebb, erősebb és gyorsabb verziója. Hihetetlen dolgokra képes, számtalanszor túlszárnyalja előző szintjét.
Rang: A
Ár: 20000 Erő
 

Ezüst Szarv
A használó megszilárdítja Ezüst Szarv szellemét és a térdére illeszti azt. Nagy sebességgel kilövi a lábát és letérdeli ellenfelét, így a levegőbe repítve azt.
Feltételek: Over Soul - Ezüst Karok 2.0
Rang: B
Ár: 6000 Erő


Ezüst Pajzs 2.0

Akárcsak az alap formában, a használó itt is megszilárdítja Ezüst Pajzs szellemét és kivédi az ellenfele támadását, azonban ebben a formában már nagy sebzést is ad le a támadónak, akár egy Over Soult is képes összezúzni.
Feltételek: Over Soul - Ezüst Karok 2.0
Rang: A
Ár: 8000 Erő
 

Over Soul - Totemoszlop Ágyú
Ebben az Over Soulban a használó karjára illeszti az öt szellemét és egy ágyút formál belőlük.
Rang: A
Ár: 9000 Erő
 

Totem Lélekrobbanás
A használó energiát gyűjt az ágyúba, majd ellenfelére tüzel vele.
Feltételek: Over Soul - Totemoszlop Ágyú
Rang: A
Ár: 30000 Erő


Közvetlen Totem Lélekrobbanás
A használó nagy erővel megüti ellenfelét, majd az ütés utáni pillanatban egy hatalmas energiasugarat lövell ki rá.
Feltételek: Over Soul - Totemoszlop Ágyú
Rang: S
Ár: 25000 Erő
 

Over Soul - Hús és Vér Kardja
A használó öt szelleméből létrehoz egy hatalmas, díszer kardot, továbbá egy vállvédőt, hogy képes legyen kivédeni az ellenfél technikát. A forma nagy fizikai erőt és sebességet, továbbá biztos fegyverkezelést biztosít.
Rang: S
Ár: 30000 Erő
 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!