Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Chloe - Sámán Király
Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Chloéval!
 
//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1454159467_31.png
Over Soul - Követő Inga
A használó egy ingába összpontosítja Chloe szellemét. Az inga drótját, illetve magát a függőt akarata szerint irányíthatja. Képes nagy sebességgel is használni ezt, így mély vágásokat ejthet az ellenfél testén.
Rang: B
Ár: 8000 Erő
 

Követő Inga
A használó az ellenfél után küldi Chloét az ingában és az addig követi, míg el nem találja. Úgy működik, akár egy követőrakéta.
Feltételek: Over Soul - Követő Inga
Rang: B
Ár: 6000 Erő

Big Ben Drótforma
A használó ingája drótjából megformálja London egyik híres látnivalóját, a Big Bent, majd rázúdítja ellenfelére.
Feltételek: Over Soul - Követő Inga
Rang: A
Ár: 9000 Erő

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Zelellel!
Innentől szükséges a Lyserg Derringer!
 

Over Soul - Zelel
Akárcsak a többi Arkangyal, Zelel is egy hatalmas szintű OverSoul. Sebessége lenyűgöző, alapvető hatalma ebben rejlik, azonban a fizikai ereje is borzalmasan nagy. Ahogy a többi Arkangyalnak is, Zelel fő technikája az ellenfél OverSouljának pillanatok alatt való tönkretétele, bár ez minden más szellemről is elmondható.
Rang: A
Ár: 30000 Erő
 

Over Soul: Zelel - Autó Forma
Zelel rendelkezik egy autó formával, amely utazásra, vagy épp menekülésre alkalmas. Zelel ebben aformában egy Lotus Elise alakját veszi fel.
Feltételek: Over Soul - Zelel
Rang: C
Ár: 3000 Erő

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Chloéval és Zelellel!
Szükséges az Over Soul - Követő Inga és az Over Soul - Zelel!
 

Over Soul - Mastema Dolkeem
Egy Páncél típusú OverSoul, melyben a használó egyesíti Chloe és az arkangyal, Zelel erejét. Az OverSoullal létrehoz két darab vállpáncélt, illetve egy páncélt a hátára, ezekkel védve vállait és derekát. Ezen kívül feje mögé helyez öt darab páncéldarabot és hat lángoló energiakart, melyek akarata szerint irányíthatóak védekezésre, vagy támadásra, akárcsak az alap OverSouljánál.
Rang: S
Ár: 35000 Erő
 
Hamvasztás
A hat darab energiakar fellángol és pörögni kezdenek a használó körül, így létrehozva egy lángtornádót, amely elnyeli és porrá égeti az ellenfelet.
Feltételek: Over Soul - Mastema Dolkeem
Rang: S
Ár: 30000 Erő

Ezeket a technikákat csak Lyserg Diethel veheti meg, és nem szükséges hozzájuk Chloe szelleme!

Tűz Elem Használata 1. Szint
Lyserg az 5 nagy elemi harcos egyike, akiknek a sorsuk a Hao Asakura elleni harc, ő képviseli a tűz elemet. Ezen erő segítségével Lyserg a furyokuját tűzenergiává képes konvertálni. Ezen átalakított energiával Lyserg nagy, pusztító erejű tüzeket vethet latba a harcokhoz. Ezen képesség és szintjei jelképezik ezt az elemi erőt és fejlettségi fokát.
Rang: B
Ár: 10000 Erő

Tűz Elem Használata 2. Szint
Feltételek: Tűz Elem Használata 1. Szint
Rang: A
Ár: 10000 Erő

Tűz Elem Használata 3. Szint
Feltételek: Tűz Elem Használata 2. Szint
Rang: S
Ár: 15000 Erő


Over Soul - A Tűz Szelleme
A használó megjeleníti a Tűz Szellemét, az Öt Nagy Elemi Szellem egyikét. Ereje és sebessége hihetetlen, ökleit és lángjait használva harcol. Fizikai harcban közel legyőzhetetlen, az egyetlen módja az oxigén elvonása. 
Feltételek: A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
 45000 Erő
 

Magma Felütés
A Tűz Szelleme az ellenfélre szór egy 1200°C-os magmazáport.
Feltételek: Over Soul - A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
 35000 Erő


Vulkán
A Tűz Szelleme a használó elé idéz egy magmafalat, így kivédve az ellenfél technikáit.
Feltételek: Over Soul - A Tűz Szelleme
Rang: S
Ár:
 50000 Erő

 

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!