Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Mic - Sámán Király
Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Mickel!
Szükségesek
Mic Karmai!
 
//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1437675060_52.gif
Hyōi Gattai - Lélek Fúzió
A legalapvetőbb technika a Sámánok számára. Lehetőséget ad arra, hogy egy szellem lelkét magukba építsék egy időre. Ilyen szintű befogadással csak az erő 10%-át lehet használni. A használó az összeolvadás után képes szelleme fizikai készségeit bevetni harc közben.
Rang: D
Ár: 2000 Erő
 
Innentől kell a Hyōi Gattai - Lélek Fúzió!
 
//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440441477_54.jpg
Over Soul: Mic/Fekete Jaguár
A használó beleolvasztja Micet a saját testébe, illetve karmaiba. Ekkor a használó teste kissé eltorzul, egy jaguárra emlékeztető testet vesz fel. Sebessége elképesztő szintre lép, ez az egyik leggyorsabb Over Soul, továbbá ereje is növekszik. Ebben a formában használó hajlamos négy lábon haladni, de ez csak még gyorsabbá teszi.
Rang: B
Ár: 10000 Erő
 
//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440441474_40.png
Shaft

A használó megnöveli sebességét és karmaival lecsap ellenfelére. A technika egyszerűnek tűnik, de a hihetetlen sebesség erőssé teszi azt.
Feltételek: 
Over Soul: Mic/Fekete Jaguár
Rang: B
Ár: 15000 Erő


A Nevetés Szele
A használó létrehoz egy teljesen random tárgyat (egy sajtot, egy szekrényt, stb.) a feje, vagy a teste körül. A technika valójában viccnek van szánva, azonban kizárólag szellemeken működik, rajtuk kifejezetetten hatásos. Egy különös véletlenből fakadóan ugyanis az összes alacsonyabb szellemi energiával rendelkező szellem, amely meglátja az efféle vicceket, egyből nevetni kezd, így képtelen lesz támadni.
Feltételek: 
Over Soul: Mic/Fekete Jaguár
Rang: C
Ár: 2500 Erő

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Pascal Azaffal!
 

Over Soul: Olmeca

Egy ősi, inka OverSoul, amely lehetővé teszi a használó számára, hogy fusson a levegőben, illetve apró energialövegeket lőjön az ellenfelére.
Feltételek: 
Hyōi Gattai - Lélek Fúzió
Rang: A
Ár: 10000 Erő

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Pascal Azaffal és Mickel!
Szükséges az OverSoul: Mic/Fekete Jaguár!

//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440442220_54.jpg
Over Soul: Jaguárember
Közös OverSoul, ilyen ritkán fordul elő. A használó egyszerre két szellemet használ. Egy páncél típusú OverSoul, tehát a használó testét elnyeli szelleme energiája. A használó Pascal Azafot és Micet is Shaftkarmaiba illeszti, így létrehoz egy hatalmas energiájú OverSoult. Kinézetre egy az aztékok öltözetére emlékeztető jaguárpáncél kiegészítve a hatalmas karmaival és egy jaguárfejszerű fejvédővel. A használó szuperszónikus sebességgel képes mozogni, ezzel jelképezve magát a szelet, így képes mindenféle támadást elkerülni és szinte azonnal visszatámadni. Ezek mellett egy lézer kilövésére is képes a szemeiből.
Rang: A
Ár: 35000 Erő
 
//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440441474_40.png
Shaft 2.0

A Shaft végső verziója, immár a Jaguárember OverSoul sebességével és erejével.
Feltételek: 
Over Soul: Jaguárember

Rang: S
Ár: 15000 Erő

Ezeket a technikákat csak Chocholove McDonnell veheti meg, és nem szükséges hozzájuk Mic szelleme!

Szél Elem Használata 1. Szint
Chocolove az 5 nagy elemi harcos egyike, akiknek a sorsuk a Hao Asakura elleni harc, ő képviseli a szél elemet. Ezen erő segítségével Chocolove a furyokuját szélenergiává képes konvertálni. Ezen átalakított energiával Chocolove nagy erejű széltámadásokat, hurrikánokat vethet latba a harcokhoz. Ezen képesség és szintjei jelképezik ezt az elemi erőt és fejlettségi fokát.
Rang: B
Ár: 10000 Erő

Szél Elem Használata 2. Szint
Feltételek: Szél Elem Használata 1. Szint
Rang: A
Ár: 10000 Erő

Szél Elem Használata 3. Szint
Feltételek: Szél Elem Használata 2. Szint
Rang: S
Ár: 15000 Erő

Over Soul - A Szél Szelleme
A használó megidézi a Szél szellemének teljes testét, mely egy nagy erővel rendelkező entitássá változik. Képes magát a légteret, a levegőt manipulálni, ezáltal pusztító fegyverként, támadásként alkalmazni már a használóját körülvevő szelet, levegőt is. A szellem (és emiatt használója is) hatalmas sebességgel bír.

Feltételek: A Szél Szelleme
Rang: S
Ár: 45000 Erő


Az Isteni Lehelet Forgószele
Hatalmas sebességű és erejű hurrikánok létrehozása minden irányból, melyekkel (és az általuk szállított törmelékkel) rövid időn belül összezúzható bármilyen ellenfél.

Feltételek: Over Soul - A Szél Szelleme
Rang: S
Ár: 55000 Erő

 
 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!