Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Lee Pyron - Sámán Király

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Lee Pyronnal!
Szükséges
Lee Pyron Teste és a Talizmánok!


Huo Jian Jiao - Rakétarúgás
Egy felfele irányuló rúgás, amely elrepíti az ellenfelet.
Rang: C
Ár: 3500 Erő


Zhou Shidao Dan Jiao - Torpedórúgás
Egy lefele irányuló rúgás a levegőben, amely a földhöz csapja az ellenfelet.
Rang: C
Ár: 3500 Erő


Fu Chong Hong Zha Ji - Zuhanó Bombázó
Pyron felugrik a magasba és lábait kitárva gyorsan forogni kezd, így fokozva sebességét.
Rang: C
Ár: 3500 Erő

Fuuchon Honjyaji
Az előző technika továbbfejlesztett változata, amelyben Pyron a kezeit is kitárja és úgy pörög.
Feltételek: Fu Chong Hong Zha Ji - Zuhanó Bombázó
Rang: B
Ár: 4000 Erő

Hong Zha Jiao - Bombarúgás
Pyron egy ugrórúgást mér az ellenfél fejére.
Rang: B
Ár: 4000 Erő


Yu-Zhou- Zhan Luo-Xia
Miután az ellenfelet a levegőbe repíti, Pyron felugrik az áldozat felé és egyszerre mindkét lábával hasbarúgja azt. A technika hatására több csont is eltörhet.
Rang: B
Ár: 4500 Erő


Hon Jyak Yaku - Robbanó Láb
Pyron nekiugrik az ellenfelének és hasbarúgja azt, melynek hatására az felrobban.
Rang: B
Ár: 5000 Erő


Rakéta Ököl
Miután frissítették Pyron kezét, szert tett egy új karra, amelyet felszereltek pár robbanótöltettel, amelyek közül egy felrobban minden ütésnél, így sokszorozva az ütés erejét. A frissítés után Pyron képessé vált áttörni akár az acélt is.
Rang: A
Ár: 8000 Erő


 

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!