Anime/Manga NEVELDE!

 
 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
Indulás: 2013-04-09
 
Tokageroh - Sámán Király

Ezeket a technikákat csak az veheti meg, akinek szerződése van Tokagerohval!
Szükséges egy
Fakard!


//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440106028_96.jpg
Over Soul: Tokageroh Bokutō - Over Soul: Tokageroh a Fakardban
A használó összeolvasztja Tokageroh lelkét a fakardjával. Tokageroh szelleme bevonja a használó karjának egy részét, így védelmet nyújtva annak. Ezenkívül rendelkezik kígyószerű csápokkal is, amelyekkel képes megkötözni, és így harcképtelenné tenni az ellenfelét, illetve képes további védelmet nyújtani. A kardcsapások erősebbek lesznek.
Rang: B
Ár: 10000 Erő

//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440108691_78.png
Pokolsárkány Bíborgyík
Egyetlen, vízszintes, nagysebességű vágás az Over Soullal, amely képes több részre felvágni valamit.
Feltételek: Over Soul: Tokageroh Bokutō - Over Soul: Tokageroh a Fakardban
Rang: B
Ár: 4500 Erő


Pokolsárkány Skarlátgyík
Egy nagysebességű keresztvágás, amely képes szétvágni az ellenfelet.
Feltételek: Over Soul: Tokageroh Bokutō - Over Soul: Tokageroh a Fakardban
Rang: B
Ár: 6000 Erő

//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440108691_91.png
Ame no Mura Kumo - Gyülekező Esőfelhők
A használó beleolvasztja a folyó szellemét, Yamata no Orochit Tokagerohba, így annak haja csápokká változik, amelyek képesek védekezésre, vagy éppen megkötözésre.
Feltételek: Over Soul: Tokageroh Bokutō - Over Soul: Tokageroh a Fakardban
Rang: A
Ár: 7000 Erő


//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440109413_78.jpeg
Over Soul: Yamata no Orochi Gō
- Over Soul: Nyolcfejű Óriáskígyó

Az új Over Soul rendelkezik mindennel, amellyel az előző forma, azonban itt egy hatalmas, kerekeken guruló, nyolcfejű óriáskígyóval felszerelt harciszekér formáját veszi fel. A közepén Tokageroh sisakjának nagyméretű másolata helyezkedik el. Az ereje és sebessége elképesztő.
Feltételek: Ame-no-Murakumo Fakard, Over Soul: Tokageroh Bokutō - Over Soul: Tokageroh a Fakardban
Rang: A
Ár: 35000 Erő

Harciszekér támadás
Egy egyszerű támadás, amelyben Yamata no Orochi felhasználva nyolc fejét lecsap az ellenfélre és szétzúzza, vagy éppen megragadja és eldobja azt.
Feltételek: Over Soul: Yamata no Orochi Gō - Over Soul: Nyolcfejű Óriáskígyó
Rang: A
Ár: 15000 Erő


//warofkingdoms.gportal.hu/portal/warofkingdoms/image/gallery/1440178268_83.jpg
Over Soul: Sashimi Bouchou Susanoo
- Over Soul: Sushivágó Kés Susanoo

Tokageroh végső Over Soulja. Az új Over Soul befedi a használó jobb karját, illetve bal vállát, továbbá testének jobb részét. Az ereje és sebessége lehengerlő, kardcsapásai hihetetlenül erősek. A fakard egy hatalmas sushivágó kés formáját veszi fel.
Feltételek: Over Soul: Yamata no Orochi Gō - Over Soul: Nyolcfejű Óriáskígyó
Rang: S
Ár: 30000 Erő

Ultra Sabaki - Ultra Késmunka
A használó nagy sebességgel, függőlegesen félbevágja ellenfelét, majd vízszintesen is többször szétvágja, akár csak a sushit szokás vágni.
Feltételek: Over Soul: Sashimi Bouchou Susanoo - Over Soul: Sushivágó Kés Susanoo
Rang: S
Ár: 20000 Erő

 

 

Az oldal jelenleg ZÁRVA.

>>Kiskarakterek<<

Megírt eventek a jövő héten ~

 

 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!